Tittaa - jag byter blogg - bubbles

Nu bloggar jag på bubbleroom i fortsättnigen, så följ mig där istället. LOOVE
 www.Liaaas.bubbleroom.se
www.Liaaas.bubbleroom.se
www.Liaaas.bubbleroom.se
www.Liaaas.bubbleroom.se
www.Liaaas.bubbleroom.se
www.Liaaas.bubbleroom.se
www.Liaaas.bubbleroom.se
www.Liaaas.bubbleroom.se
www.Liaaas.bubbleroom.se
www.Liaaas.bubbleroom.se

just in case ni skulle rulla förbi, hihihihi (a)


nytt i garderoben.

en classic, mörkrosa.



en bra o ha tröja - som ja inte hade.


pain in my feets.


ja vill tillbakaaaa
.. jag har hjälpt till att dela reklam i 3 timmar idag, världsbäst betalt men sämts för fötterna och konditionen ( som jag inte har ). Idag har det ju varit fint väder så ja har faktiskt solat litegrann idag ska ni se! Nu är det dags för middag & sen kanske ja och lillasyrran drar på bio. ja har även kommit på att jag nästan är svarthårig. Hmmm, imorgon klipps det av ! page - my love. Krävande att hålla snygg, men fan så värt det.


nature

fyndade 2 kavajer från HM, en skjorta & en bomullstopp från GT.
Det är vad ja älskar med dessa stora, billiga klädaffärerna, visst att alla köper likadant eftersom de har 10000 av varje plagg - men sen helt plötsligt dyker det där perfekta plagget upp mitt framför näsan på en, till ett otroligt billigt pris. & vipps så kan man köpa 2 eller 3 istället för en tröja. Dessa i naturens färger allihop.




dags för foooooood.


tredje augusti.

kom precis hem ifrån hudinge centrum, ja var o fixa lite jobb, köpte lite smink, kollade om dom hade tid hos frisören och lite sånt smått. Idag mår ja faktiskt superbra! så idag ska ja updatera om min senaste shopping också! Men just nu sitter ja o stengloooor på greys anatomy säsong 1. Jäkligt länge sen ja såg den faktiskt.

Jag har ett jättejobbigt dilemma. Antingen ska ja klippa av håret och göra en schysst page igen, eller fixa mig en riktigt snygg hårförlängning hos bobby tänkte jag.. hmm. Nu när ja har supermega mörkt hår, så vet ja inte riktigt hur ja vill ha frisyren. men fasen, en sak är säker. jag dögillar mörkt hår. grymt.


total repair.

Godmorgon höll ja på o skriva. Men satan, ja finner inga ord om hur trött o seg och sjuk ja har varit senaste dagarna. Men nu är ja totalt återhämtad, både sömn, mat & hälsa. dvs att bloggen kickar igång nu igen, bättre än nånsin, bättre än nånsin, hahaha. Jag har iallafall gått på bio och sett trollkarlens lärling ( som för övrigt var superbra ). Jag har varit i stan och shoppat lite kläder, som ja kan slänga upp senare - jag har färgat mitt hår mörkt igen, skönt! & ja har bara knarkat halstabletter. Så ja har hunnit med en hel del sen i onsdags. Nu ska jag sminka mig lite för att åka hem till en familjekompis för att fira en födelsedag o äta lite tårta. yummi.

goooood - ja saknar rhodos så mycket,! brudar - snart igen.


RSS 2.0