ba en bra låt ni kan tagga till.

.. så underbar

jag ska sluta lova saker.

.. haha, jag håller det ändå inte. men lixom, när ska ja ha tid o lbogga om jag inte ens har en egen dator att skriva på? well.
Idag har jag varit på bio med mina kusiner, vi såg upp. gud va rolig den var, skrattade hela tiden.
Nu är det tajm att dra sig mot mamma och sminka sig lite, sen blir de lite party hos en kompis.
Imorgon! då har kanske mamma internet. då kanske ja tilloch med kan updatera innan 12,.. den ni! fast ja lovar ju inte.
;)
ha en trevlig fredag. NJUT! höstlovet kryper mot sitt slut, huhu.. 


skååååål

t-i-s-d-a-g

Godkväll med stort G.. (: hoppas ni mår bra, de gör jag. till en viss del..
en aning sur på min dator som e helt cpstörd och vill bara göra mig irriterad, den går inte ens att starta. Men men, inte fan gråter ja för det, inte just nu iallafall. Just nu sitter jag hemma hos victor och de är så otrooooligt skönt med höstlov, så skönt att få sova läänge. Anyway, jag och victor var precis nere på coop och köpte godis hihi 49 kr /kg lixom.
de är tråkigt att ja inte kunnat updatera så mycket som vanligt, men nu kör ja igång igen. promiss !
ha de mysigt. nu ska jag och victor mysa i bastun.. eller a efter desperate housewifes ofcourse.



ja e en tönt. i know :D

seeegare än segast.

tjtja. jag har inte kunnat updatera på ett tag, pga. av att min dator har pajat!
s¨å himla tråkigt. men de ska fixas snart. ni får hålla ut, snart kommer jag igång ige. pusspusspusspusspusspuss

mys med älsklingen

nu drar jag till victor och spenderar min fredagkväll där :) det ska bli så otroligt skönt med lite ledigt från skolan. Skönt med en mjukstart också.. bara mysa hemma hos victor i mjukiskläder. me like

ha en trevlig kväll.
förresten, mina klänningar har kommit ! jippie.

snodd av http://hmofo.blogg.se

En bild på dig



En bild på den du älskar



En bild på dig och en fin vän



En bild du gillar



En bild som påminner om sommarn



En bild som påminner om vintern



En bild från gamla tider



En bild du garvar åt när du ser



En bild som väcker känslor



En bild ifrån en rolig kväll



En bild från din senaste skolavslutning


En bild du glömt att du hade




hihi :)

så roligt man kan ha

aah, inga kommentarer. vickis e sööt!!


godermorgon.

haha töntigt ord
Vet ni? Viktoria och Karin har öppnat upp deras försvunna blogg igen, men nu med ett nytt namn www.karpaovickan.blogg.se aa, omvända namn helt enkelt.
Vet ni en annan sak? för första gången på flera veckor lyckades jag komma upp klockan 6- halv 7.
shit va mörkt de va, ja hänger inte riktigt med. Det hinner ju bli ljust innan jag kliver upp i vanliga fall.
A, jag är dötrött och nu har ja multimedia, idag ska vi lära oss hur man jobbar med photoshop. gud va kul, ja kan varenda knapp redan. aja.

<3

HERRE GUD !

kollaaa. detta hände den 16 oktober i Melbourne.
så jävla overkligt. bebisen klarade sig.. konstigt nog

s.o.s

this one is really good.


vad ska ja göra nu för kul då.. innan mammas pojkar. de är ju så kul ! nån mer än jag som kollar på det programmet ?
aa och älsklingens match börjar vell snart, lycka till hjärtat!

usch vilket ruskigt väder

. inte så jätte kul att vakna upp till ! eller vad säger ni? Vet ni vad man gör då för att inte deppa ihop totalt.
Då äter man en god frukost, sätter på MTV och sjunger med i alla låtar. ett annat tips är ju tklä sig lite sommrigt ! jag kör på kjol idag. de passar inte, men de gör en på mycket bättre humör iallafall. kör ditt race ba. så länge du är lycklig så blir ju hela dan bra.



haha ugly face. nyvaken! men men. min pose är ju en aning söt (a)

två stycken svarta korta.

.. beställde jag hem nyss med systern min. de är juu bättre att beställa 2 st klänningar och dela på, eller hur?
åååh va fina dom är båda två. längtar tills ja får bära er.



jag kommer aldrig sluta älska svart. thihi. godnatt kkäääraaa läsare.

är han bara min nya idol?

nej tydligen inte. Jag blir så irriterad på alla människor som nedvärderar den här reklamen. Det enda som händer är att folk kommer ihåg ica, gillar reklamen, och går inte ifrån tvn när de blir reklam.. så alla andra reklamer tjänar ju på det också ! han blir bara känd & det är han säkert JÄTTE glad för det :)

Dom som säger att det är taskigt att sätta honom i tv, så vi kan få skratta är dom som är elaka.. eftersom enligt dom så ska inte folk med handikapp inte få vara i tv. det är vell ändå mer taskigt.
Ja. han är min nya idol iallafall, jag kan inte sluta skratta & seriöst. ser ja honom ska ja ha hans autograf. :D sötaste down syndrome killen nånsin.. va hände med alla är lika värda.? mm, de plockades just fram ;) just det.


lite tråkigt i skolan bara.

 Hann inte med något inlägg i morse, nee. jag försov mej också lixom. YES!
Nu sitter jag i skolan och bara gör naaaada. håller på att leta efter 2 länder som ja kan jämföra. ett fattigt och ett rikt. jag tror de lutar mot Kina & Gambia. och jag antar att ni förstår vilket som står för vad.
Idag slutar jag 4, inte sååå långt kvar. Efter det ska ja ta med syrran och ta en simtur i huddinge hallen, det är så skönt att simma av sig lite & sen efter basta med hårinpackning. håret blir så otroligt lent och lättutkammat! har ni provat det nån gång ? om inte. pröva det nästa gång ni bastar. Tvätta håret med schampoo & skölj nog ur. Efter det kletar du balsam eller hårinpackning (för bästa resultat) & går in i bastun.. sitt där 10 - 30 min, beroende på hur länge du gillar att basta. själv skulle ja kunna tillbringa en hel dag där inne. Efter det är de bara att skölja noga ur, det blir så leeeeeent och blankt! gosh. otroligt bra tips ! tänk bara på att inte ta så mycket balsam i hårbotten, då blir de ju baaaara fettigt och ser skitigt ut. men de kanske ni visste ;)

thiii.


visste ni att..

.. jag förlorade i bowling idag? :) Nej förmodligen inte. Ni visste nog inte att jag aldrig har spottat ut drickan jag haft i munnen, som många gör när de plötsligt börjar skratta. Jag kommer ihåg mina drömmar varje natt i detalj. Men framförallt, Jag har aldrig tänkt på min vikt, aldrig någonsin. Den saken är ganska spännande att diskutera kring. Jag har så många vänner som ofta tänker på vikt och viktminskning jämt jämt jämt & jämt kollar hur många kalorier de är i den ena produkten till den andra. Jag tror att när folk slutar tänka på sånt och börjar äta mera bra och lite mindre onödigt så är det då vikten kommer att minska på vågen. Det är inget man kan sträva efter, ju mer du längtar, desto längre tid tar det. Tänk bara alla som tänker " jag ska bara äta frukt " de enda som händer är att du får överskott av c vitaminer & Näringsbrist.. och så fort du tar en tugga av någonting annat så reagerar kroppen starkt och du får ökad vikt i stället!
eller folk som säger " jag ska bara äta popcorn på helgerna ist. för godis, chips och choklad " men hallå? popcorn är bara upblåsta majskärnor fulla med salt !!! salt är inte bra! och dessutom är popcorn något man kan bli spytrött på! så glöm det. prova med att vara nöjd med dej själv istället. Och alla dessa dietdrycker ökar bara ditt sug på socker & din hunger.. dom håller dej mätt i 1 timme och sen 3tubblas hungern. Bajsaa ner allt sånt skitsnack om att sluta äta vissa saker.. de vore mycket bättre om man bara ökade intaget av nyttig mat & skärde ner en aaaaning på godiset o fettet. men inte fan ska du sluta äta saker som du tycker är gott & ha "nyttiga veckor" de är bara bullshit och gör dej bara mer sugen..

baa en sak ja kom o tänka på.
när ja precis klämt i mej en pommes tallrik & en 150 g hamburgare..eeeuuuuw


sleeep well.

ny design.

jag fick lust att slänga ihop något nytt. lite grått & lila är vell snyggt.
vad tycker ni ?

TUESDAY

.. shit, där va ja tvugen att tänka till på hur man stavar tisdag på engelska. hahahah gud va pinsamt.

jahaja.
jag kom precis hem ifrån skolan. tisdagar är sköna! korta, roliga lektioner. Just nu väntar jag på victor. tro det eller ej, men vi ska åka o bowla ikväll thiii.. anorlunda. såhär ser ja ut idag .. blommig topp på hösten till en pälsmössa ? joo men varför inte. wieerd


släpp ut vilddjuret ba

Jag kom o tänka på en sak som ja klurat på senaste dagarna..har ni haft den där känslan av att du inte bryr dej ett skit om va folk tänker om dej? det har jag iallafall. Jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt, alla har nog en egen åsikt och man kan iprincip säga vad man vill om den tanken. Men jag älskar det. Att kunna kliva upp på morgonen, dra på sig kläder som man själv bara älskar att ha, gå ut mot bussen o kanske nynna lite till musiken i Ipoden och lixom bara njuta av dagen är underbart. Jag stör mig så otroligt mycket på människor som går runt på stan o drar i håret, drar undan blicken, kollar sig i spegeln var 3e minut, klär sig exakt som alla andra och tar av sig  en tröja eller skor bara för att någon sa att de var fult.. Lixom hallå?
Jag bara kom o tänka på det efter att ha läst en artikel om just det i en liten skvallertidning. herregud, kan folk inte bara släppa vilddjuret som gömmer sig innanför kroppen? jo det tycker jag. Det bästa som finns är ju att kunna ha på sig det man vill, äta det man vill & säga nästan vad man vill & känna sig säker med det. Bara kunna släppa loss, de är ju underbart och de kan vell vara med vad somhelst igentligen
. det som är typiskt du, är du. De finns inga rätt o fel. & verkligen inte 2 av samma, så försök inte ens kopiera, de blir bara galet fel o misslyckat. pinsamt.. är rätt ord. peace


. sussa sött nu allihopp.
nu ska ja klämma i mej min princesstårta. wwiiiie..


bäst du blir glad nu pojke lilla

.. & säger GUD VILKEN UNDERBAR FLICKVÄN JAG HAR! när du kommer hem.
haha, nej då. Men jag har faktiskt städat victors rum, bäddat sängen, & bäst av allt gått ner till coop och köpt hans favorittårta medans han är o tränar. en timme kvar, & på den tiden ska ja fixa lite till för honom, nämligen duscha o göra mej fräsch! och varför ja gör detta ? de vet jag inte :)

man lever bara en gång antar jag...

casual.

halloo, hoppas ni har haft en bra dag, för de har jag haft iallafall :) vaknade på helt rätt sida. Inatt drömde jag föresten att jag fick en hjärtatack och dog.. en aning sämre. haha
well, boken "förstå dina drömmar" kanske skulle vara något. ja drömmer sjuka saker, varje natt. de slår aldrig fel.
Jag kom precis hem till victor. han segar framför tvn och ja passar på att blogga. inga läxor, inget prov, inget jobb och helt enkelt ingenting att göra. SUPERSKÖNT. därmed casual klädval idag också. jeans, grå topp & toffs. underbart skönt


cuuute. (a)

snurrar flera varv runt jorden.

När man tänker på det så är de så sjukt kul, en sån härlig känsla.
Det är sådär pirrigt & bara helt galet. En vanlig dag när man vaknar så kan huvudet snurra flera varv runt jorden och helst av allt vill man bara somna om. Men tanken på att ja får va en del av detta så kliver ja upp. Som jag sa till dej igår så måste ja tänka mig för innan ja slänger ut något.. hade ja inte tänkt mej för så hade du nog fått höra, jag älskar dej hundra gånger. Nej. de är ju inte så de ska vara, de ska vara speciellt när man säger sånt. Men vet ni, det bryr ja mej inte om. Haha, detta är sjukt. jag älskar att älska. Jag har aldrig känt som jag gör nu, mitt huvud snurrar hundra varv i sekunden & allt ja ser är dej heeeeeeeela tiden lixom. Shit, where ever you go, i will follow you, de kan du ge dej på min prins. Ena sekunden vill jag bara skrika rakt ut! do you feel like i feel ? och andra sekunden vill jag bara krama om dej och aldrig släppa för att ja känner sån himla stark kärlek. Det är skumt, läskigt, härligt, jobbigt, normalt, egoistiskt, kul, romantiskt, överskattat och helt enkelt underbart på samma gång. Kärlek är otroligt galet, du gör mej galen. Det är ta mej fan de bästa som finns. gah, de snurrar i min skalle. im in love.





nu ska jag till jobbet, vi hörs i morgon. förresten,
fint godmorgoninlägg av victor i morse. våfflor är gott

gissa veem (a)

godmorgon alla sötisar. gick precis upp med min bästaste, vi hade en mysig natt nu ska jag göra lite kärleksvofflor, hehe. senare idag ska jag till min älskade arbetsplats! eller?! haha jaja ska springa ha en happy day (:



hångel<3

nu måste ja rusa.

, men men. den som väntar på något bra, väntar aldrig för länge. jag och victor tänkte äta middag på primo nu. sen efter det ska vi nog bara hyra nån mysig film och äta godis (a) som vaaaanligt. thihiii. Gud vilken härligt skön helg det blidde. Så skönt att inte göra nåt faktiskt..
super. som sagt, måste ruusa.
'
oj va ja iinte orkar ta seriösa bilder längre.. de e tråkigt :)
gud va jag är mogen.. men vem har sagt att man ska vara de när man bara är 17 ? fuck u lixom. hahaha



Sådär ser ja ut idag förresten.
jeans, nudie.
söt liten HMtopp (inte på bild )
lite varmare höstkappa från topshop
& mössa.


de blir helt stelt i ansiktet

utav ansiktsmasker, men guud så skönt de är. Jag försöker göra minst en i veckan. det ger faktiskt resultat. :)
oooch den bjuder ja på. hahaha

där ser ni mitt V som ja köpte igår också på mitt armband. hihi sött.

15.00

halloooj. sitter ensam i älsklingens rum & väntar på att han ska komma hem. de roliga är att han har en webbcamera, ja älskar sånna.. ja hade en för typ 10 år sen?? va fan tog den vägen lixom.
aja, kunde inte låta bli att köpa en mysig "päls"mössa idag.. den va ju ändå på rea.
Jag fyndade även en berlock från thomas sabó, ett V. känn dej hedrad nu älskling

Kom hem nu. bajs va tråkigt jag har.



vet inte riktigt om de syns, men lite ljusare blev håret igår hos farmor. thihii
ps. GUD va ja trivs i liiite kortare hår. Just nu hatar faktiskt mitt gamla långa stripiga. haha

mera blekta hårstrån

jaa. nu ska ja hem till farmor för att äta middag & så ska hon hjälpa mej att fylla i mina ljusa slingor i håret :) de ee hon bra på.
Idag köpte ja mej ett par söta skinnhandskar också & ett medel för håret som man använder innan man ska använda hårmaskiner. typ plattång, hårfön osv.. har haft den förut, och den är super!

vi hörs senare. ha en trevlig kväll gullisar.


pussss

gratulations.

bästaste vickan!
dagens första inlägg ägnar jag åt viktoria linden som fyller 17 år idag!



förresten, den där snyggingen & karin har startat bloggen igen! wihooooooo.. gissa vem som blev glad att få göra en blogg design. thihih, MOOI!

http://vickanokarpa.blogg.se 

måste bara tilllägga att färetagsekonomi provet som ja hade nu i morse var JÄVLIGT SVÅRT! fan.
puss

resultatdiagram.

.. lixom, va fan är det? usch. de är jobbigt att plugga. och idag är ja ju ledig, så ja måste ju verkligen ta vara på den här tiden.
Jag ska kila ner till banken sen och fixa en sak också, men de får bli senare.. hoppas ni mår bra, det gör jag. har precis ätit frukost. så nu sätter jag igång med plugget.




t.. hhahaha

knasboll.

jag har jätte ttåkigt just nu. Ja väntar bara på massa saker.
ja väntar på pappa, vi ska handla.. jag väntar på victor & ja väntar på desperate housewifes klockan 9.
haha, det är ganska frustrerande. Men nu har ja i allafall bäddat min säng med nya rena sängkläder & dammsugit mitt golv. yes.

ja känner mej lite knas i dag, vet inte riktigt va det är.

 

tyyp så.

jag försov mig som vanligt.

jaap, jag missade ju bara första lektionen.. men asså`jag förstår inte hur jag lyckas försova mej JÄMT!
lite dålig updatering känner jag på sista tiden. men de ska förbättras ;)
med tanke på att läsar siffrorna höjs så måste ja ju bli bättre! de är bara kul.
nu ska ja kila och äta, innan matten börjar. hörs senare

<3

from the lips of an angel

Godmorgon. nu är de måndag igen.. är de bara jag eller går veckorna sjuuuukt fort ? aja, 2 veckor kvar till höstlovet. skönt.

Jag har en aning brottom idag. ja börjar halv 10 och här sitter jag med blött hår, osminkad. hmmm..
jag för göra de bästa utav saken. men så är de alltid, måndagar blir alltid tokiga.
men inte fan surar vi för det.
efter skolan ska jag hem till victor, vi ska plugaa! första gången nånsin. vi får vell se hur det går. tihihi..



ha världens bästa måndag!


mmmat.

.. japp, en timme. har precis klämt i mej fryst färdigmat.. ja äter verkligen inte det ofta. Men det var helt okej faktistk :) de var kyckling, potatismos & bea.
Nu ska ja ut i kaoset igen ;) haha nej då, det är rätt lungt i butiken idag. skönt. 5 timmar kvar, yes.

haha, kolla vilken ful gammal bild på mej

hahahaa, söööööööööt.(a) de e sånt man får roa sig med på lunchen..

09:52

godmorgon.. nyvaken. men ja måste ju, jag ska ju jobba hela dagen idag, börjar klockan 11..
Gårkvällen var jättetrevlig :) vi åt lite middag och tårta, sen bjöd vi hit lite folk och de var superkul.
Somnade runt 3 med victor brevid mej. Hoppas ni kommer ha en bra söndag, utan att behöva jobba. Ikväll åker jag och äter middag hos mamma, sen hem igen. updaterar då

saturdaynight.

godmorgon. just nu sitter jag o borstar tänderna i victors rum. han har precis rusat iväg på träning + hela familjen. im little miss lonley..
Gårkvällen var hur mysig som helst. Först var vi och åt kinamat och sen gick vi på bio.. vi såg the ugly truth den va jätterolig tycker jag! aja, vi va vell hemma runt 10, då hoppade vi i jacuzzin och myste bara hela kvällen ute i kylan. i love my boyfriend.

Idag då..mami kommer snart och hämtar upp mej. Vi ska åka till min farbror för att fira min kusin som fyller år.
Efter det är de bara rusa till affären och köpa mat, ikväll blir de tjejmiddag, till och börja med.
ha en rolig lördag..

min e redan paj.. va fan ska ja göra med mitt kaluffs till hår ??

fasen

Fredag.

jaaaa. jag älskar fredagar,
Ikväll ska jag på bio med älskling, förhoppningsvis (a) jag vill se den nya beck filmen.
Just nu sitter jag i skolan, har multimedia.. blir så trött på den där jävla fiskfilmen som vi håller på att göra. de e så tråkiiiigt. aja.
Idag gick ja upp typ halv 7 ? jätte jobbigt att komma upp eftersom de är så hilma mörkt ute..
jag får ångest när ja börjar tänka på kyla och vinter...
puss

08-10-09

härlig morgon, ellerhur.
idag vaknade jag på helt rätt sida, sitter här ensam hemma och sjunger för mig själv. hur skönt är inte det ?
jag ska till skolan klockan 11. så ja ska kila snart :)  har precis ätit en jäätttegod frukost, en fruktsallad och en toast & ett glas juice.

jag slänger in nåt inlägg senare, eftersom jag ska till mamma ikväll blir de inte nå blogga där. fortfarande, inget internet.. bajs. men men, vi hörs laater.
såhär ser ja ut idag. hihi har inte sminkat mej än. så de blidde en svart prick för ansiktet.

peace

Ha en underbar torsdag. snart är det helg (a)

the hills.

japp. 3 avsnitt på rad, så det är de jag ska göra nu framöver. hoppas victor orkar komma hit och ge mej sovsällis i natt efter sin träning. håller tummarna.
inte så roliga inlägg idag känner jag. men vafan, sjuk som man är. :)



en bra låt ni kan lyssna på iallafall. den hettar upp stämningen liten.
lite fart på livet behövs ibland, för att inte fastna.

sjusovare. sjundeoktober

hej alla läsare. jag är sjuk idag, eller ja kände att de började komma igårkväll, men nu imorse vaknade jag med huvudverk, jag mådde illa och var helt snurrig ( nej jag är inte gravid ) haha.
Så jag sov till straxt efter 12, trots att ja gick o la mig halv 11 ? snacka om att något inte står rätt till i huvet.
Än sålänge har ja bara druckit ett glas yogurt. ska kanske ta någonting mer, innan magen ger upp och börjar skrika.
min mage är som ett levande djur, kurrar så fort ja inte får mat.
Oj, gud va ointressant känner jag.
hoppas ni mår bättre än mej & har en hyffsat bra dag iallafall.

updaterar snart igen. puss

lite sådär känner jag mej.


Top 5.

Mina 5 favoriter, just nu. eller a, alltid


The fray - Look after you


The offspring - You´re gonna go far, kid.


Simple plan - When im gone


Britney spears - 3


Hoffmaestro & Chraa - Young dad

 



 


try.

this kind of things make me sad.
arg. besviken


Haircut


fula bilder får man rädda med en stor jävla prick framför ansiktet.

men så blev håret. jag lutar mig ju, men de slutar precis över brösten irl.

jaghatarmatte

. ja det gör jag.
de gick så dåligt på provet idag, annars har min dag varit jättebra. Kom precis hem från skolan..
När ja kommer innanför dörren sitter min pojkvän i soffan och spelar golfspel. tråkmåns. Jag måste väcka liv i honom nu. lägger snart upp en bild på hur mitt hår blev.

hoppas ni haft en lite bättre dag än mej.

i need some sleep

godnatt! proppmätt. ska upp 6 imorgonbitti..

chokladbollar är onyttigt och jävligt mättande. nu mår ja illa. haha
sov gott

Cut.

hallo. skola bra men hemma bäst. Kom precis hem med victor, efter att ha klippt håret. Det blev inte page.. Jag vågade inte. haha, men nästa gång. för nu är de ändå jättekort för att va mej. Fast fräsch och skönt iallafall.
Nu ska jag och älsklingen baka chokladbollar, muuums. och vi ska förmodligen sova hos mami ikväll !

den där längen blir de nästa gång! promiss


puss


godmorgon.

vet ni, igår hade ja besöksrekord! skitkul.
Nu har jag precis ätit frukost till vakna med the vocie. Idag börjar jag 9, så ja ska vell dra om 20 min ungefär. Slutar runt 1, jag tänkte åka o klippa mig efter det. de behövs verkligen! igen
Senare får vi se vad ja hittar på. jag har inte överdrivet mycket att plugga på faktiskt.



ha en bra dag!


svart.

Jag älskar svarta kläder! det är supersnyggt. topshop har massvis som ja vill ha.


några favoriter


fotens bästavän

mina nya skor har kommi från nelly. 13 cm partysko med smånitar i love them.
men de gör inte fötterna.

nämen titta. lite smink på handfatet.
nu ska jag göra te. vill att victor ska komma nu juu!


regndag.

usch usch va regnit de var idag. tråkigt, har inte haft tillgång till något internet på hela dan. därför ja inte bloggat.
Pappa och ja har precis klämt i oss färdigtmat, hihi. Det är ju kanelbullens dag idag, så ja hoppas ni har ätit minst en! själv har ja ätit två. Vi fikade idag på dan med vanessa och hennes små gullungar.

nu tänkte ja ta en dusch. hoppas victor skyndar sig hit efter matchen ikväll. puss


lördagkväll.

halllo.  just nu sitter ja hemma hos victor, stannade förbi här en stund på väg hem från bion.
Vi såg " Flickan som lekte med elden " den var jätte bra! lite hemsk och grym, men bra.
Jag ska möta upp min syster lite senare för att åka o sova hos mami. Puss puss.



sådär ja. randig bomullströja, sköna jeans. perfekta biokläder.

saturday

godmorgon. Kom precis hem ifrån victor, jag bara packar ihop lite småsaker, ska nämligen till mammas nya lägenhet hela dan idag, tills ja ska på bio med nathalie :) myys.

efter det får vi se. Men de ja skulle säga va att hon inte har nåt internet för tillfället. så ja kommer inte blogga idag, puss



saknar värmen och de små korta kläderna.


Myyys



I
dol är sluut & ja tycker startfältet är skitbra. förutom att clara inte fick en plats.
Nu sitter jag bara och myser i victors stora kofta & äter godis. kom hem nu!


p.s. webbcamera är kul.

beautiful nightmare



Beyonce - sweet dreams

kvällens låt!

fredag.

hejhej. Jag hade lite brottom imorse, så hann inte skriva något. Nu sitter jag i datasalen och gör en jävla fiskfilm på multimedian, haha. De blir nog bra.
Efter skolan ska ja jobba till halv 11.. usch, efter det åker jag till victor och ja updaterar nog då.
ha en bra dag allihoppa.

puss

jag är så sugen på party! men inte fan blire nåt i helgen heller. buhuu...


MEN! jag ska iallafall på bio i morgon med natttttaaaluuuuue och lina :)

The answers.

Sjunger du bra?
Nej, jag sätter inte en enda ton :)
vilka är dina bästa vänner ?
Karin, Viktoria, Lina, Nathalie, Sofia, Helena & min pojkvän.
Varför är inte du vän med bella längre ?
Vi är vänner. Men vi har gått skilda vägar de senaste året & har inte tid för varandra.
Vilken skola går du i? Vilken linje? Vilket år?
Sjödalsgymnasiet, Samhäll-ekonomi, andra året :)
Hur länge har du varit cheerleader & vad gjorde du innan det?
Jag tränar inte det nu. Jag prövade bara, och de gjorde jag för att mina 2 bästa vänner tränar cheerleading och dom tipsa mig. det är superkul, men ja har inte tiden & orken för att satsa så hårt, vilket man måste i den sporten.
Vilken hårfärg tycker du är snyggast?
Chokladbrun!
När förlora du oskulden?
Drygt 2 år sedan.
Vad gillar du mest hos en kille?
Personligheten. Den måste funka tillsammans med min, annars är han ingenting.
Vad kollar du på först?
Hans beteende & ögon ;)
Tänker du klippa kort hår?
Vi får se. Jag har en annan liten plan med mitt hår. mörkbrunt ;)
Har du någon favoritfarbror?
Jag har 3. men jamie är min favorit, mohahhaa.
Hur är du som person, ödmjuk.. kaxig.. snäll osv ?
Jag ser mig själv som omtänksam & snäll. Men människor som ine känner mig uppfattar mig ofta som dryg och "bitchig" men de är bara hur jag ser ut. jag är en jättesnäll person :) men visst, jag har svårt att gilla människor. Antingen älskar jag dom, eller så slipper jag dom helst.
Vad har du för BH strl?
70b
Hur lång är du?
163 cm kort..
Hur får man en kille att falla för en, en person som man inte alls känner. nåt tips?
Mitt tips är att småflirta lite och vara dej själv. En kille blir mer nyfiken om du håller dig lite tillbaka. Du bara ger honom lite små blickar när ni möts, ger nån liten komplimang & visar att du är intresserad. Sök inte uppmärksamhet & var inte överdrivet "kåt" på honom, de blir inte spännande. Visa glimtar av din personlighet, glimtar av din kropp & låt honom bli nyfiken. Då kommer han garanterat vilja veta mer. Jag är inte dr. phill, men det är mitt tips.
Hur kan du ha så fint hår?
Jaa du. jag tar det som en komplimang, själv har jag komplex över mitt hår. Men jag fönar det varje morgon & plattar det. Inget hårspray eller något sånt. Jag gillar att ha det blankt. Bästa tipset är att använda hårinpackning varannan gång du tvättar håret. Och inte sova med uppsatt hår, det sliter otroligt !
Hur länge har du och din pojkvän varit tsm?
4 månader snart. Men vi var tillsammans ungefär ett halvår innan det.. Han är mitt ex också.
Hur hinner du blogga så ofta ?
Jag bloggar så fort ja har möjligheten. Typ direkt när ja kommer hem från skolan, då sätter man sig ändå vid datorn. Och på morgonen, samtidigt som man klämmer i sig frukost
Var du tillsammans med august?
Nej, det var bara en engångsträff.
Vad äter du för att hålla dej så smal ?
Haha, att alla undrar.. Jag äter så himla dåligt. Jag är en sån person som äter det jag känner för ! Ska ja vara ärlig utan att vara skrytsam så är jag född smal & har helt enkelt svårt att gå upp i vikt. Helt ärligt.
Vad vill du bli när du blir stor ?
Kriminaltekniker eller webbdesigner. Jag vet, de är helt två olika yrken.. men båda två tilltalar mej jätte mycket !
Vad tycker du om fräknar ?
Jag älskar fräknar, det är vackert. Man ser levande ut!
Hur mycket pengar spenderar du i månaden ?
Jag vet inte, men studiebidraget går åt. + en del av lönen. ungefär 2 500 +

Hoppas ni fick svar på det ni undrade. Godnatt !
pusss


mina föräldrar.

ni tar alla priser. både possitivt och negativt.

happy-face

. jag är glad idag. Eftersom, jag har absolut ingenting att plugga på just nu. Känns bra, jag köpte med mej lite skvaller, naturgodis och en naturdietsmoothie hem istället. underbart.
P.s. jag dricker inte dietdrycken för att gå ner i vikt, för er som undrar. den är nämligen till för det. jag dricker den bara för att den är supergod, man blir mätt + att den är nyttig såklart. inte för att jag brukar tänka på sånt, haha.
Nu tänkte jag bara ta de lungt innan middagen är klar. Efter det blir de idol i väntan på att victor ska komma hit. Sen ska jag ju svara på era frågor också. thihi




grapefrukt o gröt.

.. bestod min frukost av, apropå ingenting. hihi.
Jag är precis klar nu, jag börjar klockan 11. hoppas mamma kan köra mig till skolan, ja orkar inte gå.
Igår hann jag med mycket tycker jag. Jag hann fixa lösnaglar, sola, plugga, göra 2 olika ansiktsmasker och färga min pappas hår.
( gråa hårstrån ni vet, de gillar ingen. )

jaja. nu ska ja vell kila iväg då. Ha en bra dag!


förresten, är de inte jävligt kallt nu mera ? usch, snart kommer vintern.


RSS 2.0