se där.

titta vad jag fick utav mammas elever i skolan. som tack för att jag hjälpte dom med lite redigiering på en film.

b-a-r-a tre dagar kvar.



såhär är ja klädd idag. Enkelt och snyggt. ha en suuuuperbra onsdag. Efter skolan ska ja ta livmoderhalscancer spruta & efter det blir det middag hemma hos mormor och morfar.  puss


13.49




Dagen humör:
Pigg och glad!
Dagens låt: Owl city - on the wing
Dagens fundering: Hur kommer denna EU uppsats sluta..
Dagens klädsel: Trainingclothes! Har varit ute på långpromenad och ska cyckla snart när ja pluggat klart, thats why.
Dagens person: Jag, tar hand om mig själv idag.
Dagens frisyr: Utsläppt nytvättat.
Dagens tråkigaste: Att victor inte kunde stanna hemma hos honom med mig (a)


detta kommer hem till mig snart.

hoppas de kommer innan fredag!


mina skor som jag var tvungen att byta strl på kommer dock inte före nästa vecka. Suck


The sun´s shining

härligt väder att vakna upp till! Victor drog straxt efter 6 imorse tror jag, hockey. Men ja har sovit tills nu :) Sitter och äter frukost och kollar nyheterna lite smått. Straxt ska jag ut och promenera och efter det måste ja plugga. Puss på er.


babyboo.

har precis klivit ur duschen efter ett härligt bubbelbad i jaccuzin ute med min prins. Nu dricker vi te & ska sussa snart. Imorgon har jag ingen lektion som ja behöver gå på, dvs. ledig! Jag ska passa på att träna och plugga.
min nuvarande favorit. The saltwater room - owl city


Monday my friends.

gaaaash, skönt det var aatt vakna idag och tänka "äntligen måndag" det är nog första gången på länge ja tänker så. Men det är ju bara för att det är påsklov efter denna korta vecka. Jaha, idag ska jag försöka börja med att styra upp mitt liv lite haha. Har så otroligt mycket att göra den här veckan.

Sola - Göra 3 inlämningar - Vänta på 3 paket på posten - Bleka tänderna - Kolla min höft - Träna - Packa - Jobba
suck. första gången i mitt liv ja är stressad..

lite sådär.


give me please.

jag tror ja är kär. supersöt.


voila.

har hållit på med att rensa alla kläder eftersom jag gör om lite i mitt rum, sängen + garderob bla. Jag hittar massa skitkläder som man faktiskt kan sätta i hop och trolla fram nåt dösnyggt. Ett ex.

svart linne
ful högmidje kjol
gammalt skärp
klocka + klackar .. & voila vilken snygg sommarkvälls outfit det blev.

pisskvalitet på bilden. men tänka sig vad man kan göra med gammalt skit.

update - finally

hej, dålig updatering, iknow. Men igår var jag med victor hela dagen & tränade + delade reklam. På kvällen myste vi bara med morötter och dipp & filmen millenium på svt 1. Idag har jag varit med på 4 visningar, så är helhungrig nu! har inte ätit sedan frukost. Mitt liv känns jäkligt stressigt just nu. Jag har en film att bli klar med och 3 inlämningar till nästa vecka. jaja, jag överlever en vecka kvar till värmen.


såhär ser jag ut idag. kul


26-03-2010

tjena bloggen. Kom precis hem från skolan & jag har faktiskt delat reklam nyss också, gick riktigt fort. Nu ska ja möta upp min bebbo i huddinge c för att sola -> hem till honom och göra iiiingenting. ska bli så skönt.
Såhär ser jag ut idag. korallfärgad kofta, svart fodral & svarta tajts med detaljer.

bär inget smink idag. har inte gjort de 3 senaste dagarna heller & fan man känner sig verkligen mycket fulare. ha!


du är cool.


inspiration


good job.

när ja kom hem efter skolan tog jag några djupa andetag & sedan vandrade jag till gymmet och träna nån timme. Nu sitter jag i mitt rum helt slut & vill bara bums i säng. Imorgon börjar jag 8, suck. Efter skolan ska jag dela lite reklam och sedan mysa med min pojkvän heeeela kvällen! ser fram emot att han inte har någon träning weeei. Ska försöka sola några minuter imorgon också.

puss på mig. känner mig oerhört dukig.


godmorgon - torsdag.

hej på er. Nej, jag gick inte ut och sprang imorse (oväntat) Men det var ju så himlans tråkigt väder så ja hade ingen lust. Idag har jag på mig min nya randiga. Cool, otroligt bekväm för sitt lilla pris.



ha en bra dag!


update - godnatt


snyft.

det funkar inte, mina ögon rinner & ja kan knappt andas. Så ja stanna hemma idag, nu blir det desperate housewifes + glass resten av dagen. Detta är jobbigt, puss



absolut bästa läkemedlet. + alvedon kanske då.


garderobsutfyllning.



tack mamma


Måndag.

Hejhej. guuud va förkyld jag har blivit, mina ögon är så tårögda heeela tiden. det enda possitiva är vell att ja inte smittar, eftersom jag och min mamma o morfar är dom ända i hela världen med detta ögonproblem vid förkyldning. Idag blev det en kort dag, ingen gympa för min del. Jag o mama åkte iväg och shoppade lite grann (resväskor bla) Fick med mig en del kläder också, men det kan ja visa senare för nu ska jag ut i solen och fika med morsan. Ha en härlig eftermiddag


sådär roligt klädd är ja idag.


sista dagen på veckan.

idag var jag uppe innan klockan 9 igen. Jag känner mig så duktig! Gud så mycket längre dagarna blir.Jag har varit och jobbat nu på förmiddagen och äter lite lunch nu hemma framför kvarteret skatan. Jag ska iväg på en till visning klockan 4, sen ska ja bara ta det lungt idag. Ser fram emot wipeout ikväll.


så inte jag.

imorse gick jag upp klockan halv 9 för att dela reklam, sedan kom ja tillbaka hem till victor för att duscha. Vi blev upphämtade av mamma & syster och drog till nacka forum, där victor shoppade loss hahaha jag fick endast med mej en liten sommarklänning hem. Hemma igen klockan halv 4 då jag fick ett ryck och tog tag i ipoden + gympaskor och sprang ute i 40 min. Jätteskönt! men så inte likt mig, men ja har vell insett att lilla jag växer på bredden som alla andra haha. men aldrig i hela mitt liv att ja tänker börja tänka på vad man ska äta HA! då springer jag hellre. Nu väntar middag


längtar till tunisien så ja kan bära den där bland annat.
teatern igår var aaaaaaasbra förresten. Gud, ja skratta konstant " jag heter jim " absolut bästa.


dagens look.



 beiga tajts, svart tunika, kort glansjacka + skinnpaj. yeeeej det var helt okej varmt ute idag!
..men blött, mina converse gillar inte det. love


friday, nu igen.

va fort tiden går. men gud så skönt, åker om 2 veckor! Idag är det fredag och nu ska vi ha redovisningar dvs. visa upp våra filmintron som vi har gjort. klockan 10 ska ja ner till ungdomsmottagningen & efter det vet ja inte om ja ska tillbaka till skolan, tror det. måste kolla om det blir webbdesign idag. Well, ikväll ska ja på teater med mamma och syster & mammas kompis, vi ska se Kvarteret skatan haha, så jävla kul ååh ja älskar david batra, roligaste varelsen i ett par skor kan ja lova. Vi hörs ikväll.


titta bara på honom!


det snurrar i min skalle. again

fan vilken huvudvärk jag har haft de 3 senaste dagarna. Ingen aning om varför. Igårkväll sov jag som en stock innan klockan slagit 21.00 det måste vara rekord, men det finns ingen anledning att sitta uppe med snurrande skalle. Nu är det tillbaka iallafall. kuuuuuuuul. Jag ska nog ta en promenad till ica, köpa godis och fira att ja inte har något att plugga på! se om ja får med mej systern också. Sen efter det ska jag bara ligga i soffan och dö. typ

aaah just my taste.


detta kommer gå illa.

jag har ekonomiprov om 30 min, så ja ska nog kila mot skolan nu. Det kommer gå åt helvete, jag förstår inte bokföring, såååå svårt. idag bär jag min lilla mysiga topp med glitteraxlar. puss

dålig bild. men ja har brottom


inte mycket.

inte mycket att säga om min torsdag.
skola - hem till älskling och kollade luftslottet som sprängdes - äta middag med mor&syster - greys anatomy - sova så tidigt som möjligt. ikväll tänkte jag att jag och victor ska baka en kladdkaka!


kanske ska köra en ansiktsmask ikväll också? det var ett tag sen.

dagens kaaaap.

tjenis, kom precis hem ifrån skolan, köpte mig ett par solglasögon för hela 50 kronor haha, fick även med mig 2 goooda semlor påvägen hem. Så det jag ska göra nu är att käka dom + plugga jävla bokföring! efter det är det den vanliga tv tisdagen ni vet. dating in the dark - dh - cougar town.. jag är bänkad. Ikväll är man ensam hemma med syrran också, pappa drog precis till åre & mamma jobbar sen kväll. så ja får laga mat! jippie vilken tisdag!


sunny tuesday.



ttyl.


15 - 03 - 10

idag hade vi svenskaprov på 3 timmar. satt ioch för sig bar 1,5 kanske. Sen var det bara att gå hem! super. nu ska ja leka lite med min katt, han är så rastlös. borde egentligen plugga men ja tar tag i det lite senare. hahaha. såhär ser jag ut idag.


be a dreamer. you can be just the one you wanna be

ny design - lite ljusare & fräschare eller hur? nu ska ja sluta byta hela tiden. men photoshop är ju så kuuuuuul.
Nu tänkte jag snart krypa ner i sängen och ta en kopp te och titta lite tv. Jag mår inte så superbra och då är det absolut skönast att bara sova och slippa tänka. Imorgon ska vi ha uppsatsskrivning och ja längtar verkligen. not

Just nu önskar jag att min pojkvän var här och kramade om mig till en mysig film, men icke. Idag har jag och victor varit tillsammans i 9 månader. godnatt


I've decided


påfyllning.

detta beställde jag hem nu precis, grönt. absolut snyggast på mig. måste ja säga


tired of this look



jag vill göra något, något nytt!


bara för..

..Att jag vill - spola fram tiden
Att min senaste kyss - var för nån timme sen
Att jag lyssnar mest på - min pojkvän
Att jag pratar - om allt onödigt. vet oftast inte vad jag säger
Att jag inte gillar - att vara hungrig och inte orka äta.
Att min första riktiga kyss - inte finns kvar i minnet..
Att kärlek är - som det är.
Att jag gillar att - inte göra ett skit.
Att jag alltid kommer att - be me
Att jag är hemligt förälskad i - ähm
Att sist jag grät var - typ 2 dagar sen
Att min mobiltelefon är - så ful.
Att innan jag går och lägger mig tänker - skit i problemen, imorgon kommer nya.
Att idag har jag - kollat på mina undebara vänner karin och lina i rutan.! kändisar!!
Att jag just nu tänker på - saker som andra inte behöver.
Att imorgon kväll ska jag - krypa ner i famnen på min pojkvän och drömma mig bort.
Att i morgon kommer jag - plugga.. eller förmodligen inte.
Att jag hoppas - att mina vänner ja har nu, står vid min sida även om 10 år.
Att jag verkligen vill - att allt i hela världen bara löste sig.


efter motvind kommer medvind

tjena tja, söndag igen. ska inte jobba idag.
kvällen igår blev jättelyckad! en av de bättre 40 års skivorna ja vart med på, även om det inte är så lockande för oss yngre, jaja men det blev bra! lättförtjänta pengar så att säga.
Ni missade inte att karin & lina (deras lag) var med i går på melodifestivalen? skulle ha varit där live.. så blev det inte. dom är hur bra som helst, och har blivit så jäkla duktiga på så kort tid, jag är så stolt över båda två! pusss på er mina hjärtan, det kunde inte ha gått bättre.

Nu ska jag försöka äta något, har ingen matlust, sen ska ja försöka sova en stund, är trött och seg. men ja har ingen lust med det heller. jag vill bara bort, bort från allt i det här landet! snart ska ja till tunisien iallafall, det känns lovely. kyss

sedär har vi lina till vänster på dolphs axlar på bilden. sweeeeeet


saturday.

goodmorning bloggen.
vaknade runt 11 idag och åt frukost, nu håller vi på och gör i ordning oss, vi ska äta brunch på långbro värdshus tillsammans med victor familj, farmor + farfar och farbror. Min lilla plutt fyller ju år idag. Efter det ska hem och byta om, iväg till stuvstakällaren för att vara "servitris" på min farbror + fru´s 40års fest. Så vi hörs ikväll, planerar att äta tårta och ha lite spakväll med min nyblivna 17 åring, pluttis.

who am i?


shoot me.
jag tänker inte vara inne o deppa ikväll, det är fredag. Jag ska till emil och parta med hans kompisar, yeeees.
efter det smyger jag hem till min prins och firar honom efter klockan 12.


thank good its friday.

inte för att ja är troende.
godmorgon på er sötnosar, idag krigade jag mig upp halv 7! tidigt som satan och de var ett bra tag sedan ja var uppe så tidigt. men de känns bra, bättre nu när det är ljust iallafall på morgonen. Igår var ja inne i stan med emil och leo, tog en fika i eftermiddagssolen, suuupersweet. fixade allt enligt mina planer trots ett jävla massa letande, emil höll på att få krupp på mig. haha förlåt emil, men ja måste ju kolla alla möjliga vägar.

Efter skolan ska ja hjälpa min mammas guddotter victoria och sminka sig till Lady Gaga, hon ska ha klassfest, kändistema, poppigt! Efter det ska ja hem o duscha, sminka mig och förmodligen på party, blir de inte på det ena stället blir de på det andra.
 puss på er, nu ska ja lära mig att göra bildgalleri. har nämligen multimedia right now.



stoooooor bild. ful var den också, egentligen.


sitter och kikar i mormor och morfars dator.

tänka sig vad man kan hitta för bilder..

bild på mig och morfar från min 17års dag. gud så blond jag var!


klockren bild på mig och tjejerna från mitt landställe år 2008 haha


flickorna och jag på min 15års dag. så på denna bild är viktoria, karin & bella 14 år gamla!! hahaha


min söta lillasyster på konfirmationen sommar 07.


jag på min sweetsixteen.. snart två år sedan, känns som igår.


jaja nu ska ja vara lite social o dricka lite kaffe. puss på er


denna sötnos har fastnat i min skalle.

and i loooove it

Breathe and I'll carry you away into the velvet sky
And we'll stir the stars around and watch them fall away
Into the Hudson Bay and plummet out of sight and sound
The open summer breeze will sweep you through the hills
Where I live in the Alpine heights
Below the northern lights I spend my coldest nights alone awake
And thinking of the weekend we were in love
(The weekend we were in love)

Home among these mountain tops can be so awfully dull
A thousand miles from the tide
Put photos on the walls of New York shopping malls
Distract me so I stay inside
I wish the rocket stayed over the promenade 'cuz I would make a hook
And I fish them from the sky
My darling she and I were hanging on so take us high
To sing the world goodbye

I am floating away lost in a silent ballet
I'm dreaming you're out in the blue and I am right beside you

Awake to take in the view
Late nights and early parades
Still photos and noisy arcades
My darling we're both on the wing
Look down and keep on singing and we can go anywhere

Are you there..


jaha.

godmorgon!
imorse vaknade jag runt 9 och fick ett sms av sofia om att första lektionen var inställd idag, den som började vid 11. Så ja fick sova vidare, eftersom ja ska börja vid 1. Men nu har mina kära klasskompisar som börjar tidigt idag tjatat till sig med de resterande lärarna så nu är ja ledig hela dagen. senare ikväll ska jag åka hem till mormor & morfar för en fika. men nu då?

tar nog en tripp in till stan, har lite grejjor att fixa eftersom pojkvännen fyller år om 2 dagar. hihi 


det snurrar i min skalle.

idag stannade ja hemma ifrån skolan, fick plötslig yrsel i morse och kunde knappt stå upp! mådde även jätteilla och har huvudverk som tusan. håller säkert på att bli sådär vårsjuk som alla andra blir. Victor kom hit och joina mig en stund och lagade lunch med mig och senare somnade vi båda två i solen utanför garaget i varsin solstol (klädda i dunjackor och mössa haha) Men nu? nu går de inte att sitta där ute, för plötsligt så föll det ner 2 ton snö på framsidan!!!! shit, hade vi suttit där när de ramlade ner hade vi inte levt kan ja garantera eftersom att halva taket följde med haha. usch.

Mår inte direkt bättre nu efter att ha tagit det lungt hela dagen så ja ska krypa ner i soffan och mysa med min älskling till katt. hörs senare


favoriterna.

du vet de där köpet som blev lite mer användt än de andra av samma sort.

favoritskorna - vita converse


favoritbasplagget - linne/klänning från bikbok, otroligt bra till både fest & skola.


favoritkoftan/kavajen - nyinköpt från MQ stock hlm


favoritväskan - DKNY, superbig och superbra.


favoritbh - vit spets ifrån HM.


favoritbyxorna - kan dock inte ha längre. Mina första från Tiger of sweden


favoritsmycket - Thomas sabo armband. + berlocker


favoritprylen - desperate housewifes 4, har säkert sätt den 1000 ggr.


idag har jag bara chillat galet i skolan, delat ut reklam direkt efter & ska nu dö framför tvn med min älskling resten av kvällen.

19.00 biggest looser
20.00 daiting in the dark
21.00 desperate housewifes
22.00 Cougar town

på kanal 5.
peace out.


inspiration



giive me summer, please! godnatt


my life be like oh aah.


fox.

ja brukar inte vara avundsjuk på folk men detta går inte! absoult coolaste bruden på denna planet.




ny vecka. nya tag

tjaaaaa. måste igentligen plugga, men ja ska ta tag i det snart, prov på upplysnigen lixom? kul. Nu börjar ja räkna dagar tills vi ska utomlands, för den sköna solen som lyser här isverige gör ju en en aaaning taggad för att beacha. Såhär ser ja ut idag, fick inviga mina solglasögon idag också.


nu ska jag gå ner till köket och göra bubbelvatten, mums. ttyl


jag är uttråkad.




on the wing - owl city


sista dagen på detta sportlov.

godmorgon. kom precis hem ifrån victor, ja var ute igår och hamnade hos victor mitt i natten, myysigt. Nu är ja hemma iallafall för att äta frukost och sminka mig lite, ska jobba. blir upphämtad klockan 12, så ja har gott om tid.
hela eftermiddagen måste ja ägna åt plugg, har både svenskaprov och företagsekonomiprov inom kort tid. buuhhöö

dåliga bilder, ja vet. orkar inte dra fram riktiga kameran.

<3


dagens fynd.

kom precis hem ifrån skärholmen med mamma, vi var och kikade på lite bikinis, toppar och solglasögon för tunisien & sommarn såklart. Jag köpte bara ett par solglasögon, jättelika dem jag haft tidigare men krossat sönder buhu.. bianco, halva priset.


godmorgon.

hellu. just nu sitter jag i soffan hemma i mammas lägenhet och får kli på ryggen av Victor, sååå skönt. vi har precis fikat lite med nathalie, som svängde förbi med kanelbullar! hur fortsättningen på denna dag blir vet jag inte än, förmodligen film och myskläder för min del, är rätt så seg.
puss




aaasskön klipåryggen sak. (a)


dags för tårar.

jag och victor ska krypa ner i min säng och titta på titanic, ooo den är så sorglig, men så otroligt bra.
ha en mysig torsdagskväll, det ska vi


The storm tooked me

Nej, det blev inget besök i gamla stan för min del. Jag knallade mot bussen och den där blåsten tog hårt på mina känsliga ögon, kunde knappt titta, jag håller på att bli sjuk. Ja köpte med mig lite fika bröd och två tidningar o vände tillbaka hem till min prins. Idag prkar ja ingenting. Det blir hemmakväll med la familia . Hoppas på utgång imorgon. Pusss

gamla stan.

godmorning cookies.
gud vilket dåligt humör jag hade imorse när jag vaknade, ja bara skrek och gnällde såfort victor pratade och försökte väcka mig, ja har faktiskt lite dåligt samvete nu. Söt som han är lämnade han mig ifred i allafall och gick upp på övervåningen, och så kom han nertrippandes igen med frukost! mannagrynsgröt, jättegoda mackor och te! you are wonderful. Nu ska jag göra iordning mig och träffa upp sofia, helena och nathalie för en tur på gamla stan & fika.
mysigt. Har inte det här lovet känns hur långt som heeeeelst?



nämen titta där. mycket bilder blir det när man inte har annat för sig.

tuff brud i lyxförpackning.



why can not I be a clown?
god that simple life would be, it does not matter what the hell you do, everyone laughs to an already. kisses, nu drar ja vidare hem till min pojkvän.


todays dream.


give me spring


tell me what i wanna hear.





sweet

hej.
Gårkvällen var skitrolig, ja har alltid lika kul med isabella och det är så synd att vi inte träffas oftare än vad vi gör, men det ska bli ändring på det! Vi var iallafall på en fest i bromma som var super. Har varit inne i stan och ätit lunch med victor och ludvig nu nyss.. blev mest kaffe för min del. Ikväll blir det bio med flickorna + aitana! kuuul. (ändrade planer) puss sålänge


bild från igår.


helkväll med isabella.

nu drar jag mot stan för att möta upp bella. en av mina bättre vänner.
Vi ska ut o festa, hörs imorgon. Ikväll trippar jag runt i tajts med skinndetaljer, svart fodral & kavaj. puss


& nej. jag är inte kissnödis på bilden. vettefan vaaad jag gör.


är det bara tisdag?

ja. ja håller med sofia som sa igår att hon ligger en dag före i planeringen. Ja tänker att det är onsdag idag, känns mer som det. Imorse tog ja o victor sovmorgon och sen gick vi upp och åt jättegod frukost! Sen dess har vi bara myst och bubblat i badkaret, jättehärlig förmiddag! Nu håller ja på med smink o kläder, ska nämligen in till stan och träffa upp tjejerna + karin och viktorias spanska kompis Aitana som är på besök i sverige ;) kuuuuuul. Ikväll blir det nog bio med mamma och pappa. t t y l.

<3

två favoriter - sen duschen.




coldplay - the scientist & clocks

lagom uttjatade, men ändå lika bra varje gång.


ta igen.

jaaa, vad ska ja skriva då lixom, idag har vi sovit och dött framför soffan.. ätit mat & somnat igen. Haha för det är precis vad ja o victor har gjort igår och idag. I fredags var vi på bio och såg farsan, den var skitrolig enligt mig.. ja skratta 70% av filmen kan ja lova. Nu ska ja hoppa in i duschen och äta lite middag, efter det blir det fika med tjejerna på cafe 60. love you long time



RSS 2.0