onsdag.

inget nämt, inget glömt. Jag veet bara tre saker..
1. Jag hatar mitt hår
2. Min header har dampat, hhaa.

3. Jag kommer inte skriva på ett tag. Sommarn tar all min tid ! C yah, <33



20/5

.. & idag är min blogg död. bara plugg som gäller. C yah,

hard work

Innan jag skriver ngt mer idag ska ja bara be om ursäkt för att jag stava fel på "to cold", Det märkte ni säkert i mitt förra inlägg om mina kläder. hahah.. så dum är jag inte. "too cold" i mean. (A)
.. Japp, plugg plugg i några timmar med lina dåra :), sedan åkte jag hem till kära mormor & morfar för att hjälpa mormor med en film som ska göraas till hennes skolas avslutning. Lixom,.. ah det ska filmredigieras.. Hmm.. ?, vi ringer julia ! Ja, så brukar det låta. Men men, man får ju belöning för sina insatser. Imorgon är det kemiprov, fyfan ! Men jag tror jag förstått det mesta inom elektrokemi haha (a)
Ska först hoppa in i duschen, sen ta en kopp te & till sist bara blunda konstant i 8 timmar. aah ni vet.


godmorgon

.. såhär blev det., tråkigt, enkelt.

en liten sak till..



Ja, var det inte lite fint till balen? eller e jag helt ute och cycklar? Låten är klar, döpt och otroligt uttjatad för min del & Med det säger jag godnatt. jag ska bara ( mitt ständiga uttryck ) ta en kopp te först.

noter hit & dit..

Hallo hallo, jag har iprinsipt pluggat HELA förmiddagen, på min låt som jag har skrivit till musiken. Den ska framföras i morgon klockan 10.45 !, så det är bara att öva öva öva öva & öva lite till, Precis vad jag gör (aa). Nej men nu tänkte jag ta en paus.. FÖR ATT PLUGGA KEMI!, fyfan. Men man får tänka possitivt. Efter denna vecka som kommer är det nästan inget plugg kvar. För då är det tätt intill skolavslutningen, jag längtar redan. Men jag har massor att göra innan juni börjar. Plugga, Fixa skor till balen, klänning till skolavslutningen, "naglar",  väska till balen & framför allt SOLA !Vad har ni andra för er idag då, ni kan ju inte va lika tråkiga som jag?


puss j,

inspiration

Jag viiiill ha en sån här snygg & stor tunika. Helst vit & ribbad. Den här var supersnygg !
Bilder: fashiontoast
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

min lördag

Kvällen började med en oootroligt bra dansuppvisning, Där bästaste nathalie deltog ! Fyfan va bra du är gumman, " du va så bra när du shakade ditt as på scenen " hahaha. Men men, senare försökte jag Karin & viktoria ta oss vidare till Stureby för att grilla med en jävla massa människor. Kallt, kallt & fyfan va kallt. Så vi drog hem till Manne & kollade hockeyn. Senare kom lite fler folk och det var vell lyckat. Lite smått sköna bilder.



1. ALDRIG MERA HÖGKLACKAT I SKOGEN! (AA)
2. Lite ved & ilte kreativa grabbar kan faktigst skapa eld
3.I våran förvirring på t-ventralen
4. "vickans bild till, ensamhet ".. jag såklart ?
5. Locket är såå jäävla snygg i smink.
6. Denna bild läggs endast upp för att hylla nathalies förmåga att dansa idah på hennes dansuppvisning. DU är lätt bäst, älskar dej babe!




 

01.02

Jag kom precis hem från viktoria. Eftersom det inte blev ngt speciellt i kväll så åkte jag till stuvsta för att möta upp mickan & vickan (aa). Vi hyrde en film, "them". Det var en skräckis, en seg skräckis. Det var i och försig en sann berättelse, hur den nu kunde vara det. Jävla småglins mördare som springer runt med kniv ? btw, Johan, Hence & victor kom dit också. Så det blev galet chill i kväll. Imorrn ska jag vell upp hyfsat tidigt. Vad händer ? jaa. Det beror helt på vädret. Om vädret blir någurlunda fint så tar jag mej in till stan för att köpa skor till balen. Annars får jag vell sitta hemma och plugga till klockan 3 /4 för då ska vi vidare till stan för att kolla på nathalie älsklings dansuppvisning, KÛLERS. Den är vell slut runt 9. Så då äre bara och fara vidare hem till Manne. eaah ,längre än så är oplanerat.! Vad har ni gjort i kväll ?


(....och vart tog det här fina vädret vägen ? )

foto: julia kapell


16 maj.

Halloj, dagen spenderades i skärholmen med vikkan, nathalie & Karin.
Lina var på begravning idag :/
Plugga,? NEJ. Inte idag, och ändå satt jag på bussen och sa till karin. Fan jag vill hem och plugga kemi !, HAHAHA
vad och hur tänker jag ?
Jag har ett plagg som kanske ska köpas, ingenting är ju gratis så man måste ju va säker på sina köp. Vad tycker ni om "jackan" ?


baradystert

Det är fredag & regnet öser ner. Det kan inte bli värre.


redigiera


rainy wednsday

hej, jaa. dagen har rullat på, precis som regnet. Fyfan, dagen var vell lika dyster som regnet också kan man säga ! haha.
tjaffs i skolan. men karin baby du vet att allt bara är lögner. Så länge du inte börjar tvivla på dej själv så är du grymt överlägsen ! Efter skolan åkte vi hem till viktoria,  & åt en jävla massa kanelbullar, och bara bubbla. Sen kom isabella dit också, som jag tog med mej hem på moppen för lite sällskap vid middagen. jag har saknat dej lite bästis.
Nej Fy, nu ska ja gör te & värma fötterna


Aaaaaaaallting blir galet med dej, love yah'!

photoshop


nån slags beroendehet..

.. av att läsa vissa personers bloggar. Gör det ni också vettja.
Här är de underbara bloggerskorna som jag läser och inspireras av dagligen.

http://www.stinalee.blogg.se/ 
http://www.kenzaas.blogg.se/

.. Och så har vi favoriten bland modebloggare :
http://www.amandaberg.devote.se/




puss J

tisdag

hahahejsan,
i dag var deet nog den flummigaste dan på jäävligt länge. Jag vet inte vad det är med mej, men ja skrattar både med & åt mina vänner, haha speciellt i omklädningsrummet i dag på hm. Right lina ? Dagen gick snabbt och vi drog ner till donken för en glass som avnjöts till en massa skitsnack. Efter vi bubblat klart så drog vi till h&m för att kolla bikinisar. Jaaa, jag plocka på mej en sådär tyyp 8 / 10 olika modeller och färger på bikiniitoppar och lina lika så. Hhaha, fan va roligt vi hade där innne, flammsade, skrattade, drev om våra kroppar *hm, intima skämt, hahah.. jaa vi gjorde bort oss helt enkelt för folks om hörde oss där lixom. Men det BÄSTA jag vet är att skämma ut mej & få mina vänner att le ! det är livet asså. Ska ja kanske plugga lite ?.. borde göra det..., men tanken får återstå en timma ttill..

pict.

jag är hemma & sitter vi datan, som vanligt. haha idag efter skolan jobbade jag lite för lite extra pengar. Dagens outfit :
-Top från H&m, 98:- ENDAST ! (A) & svarta jeans.



knoppar som blommar

image542

11/5

jaa idag är det söndag. Shiiiit va tiden går snabt. Om några dagar slutar vi skolan också.
Vi får se vad jag hittar på idag ?!, kanske åka och handla lite med mammsen eller bara ligga och slappa i solen. Det är det bästa. Men jag MÅSTE göra lite matte och skriva klart lite eng frågor. Men det går nog inte på mer än en timme. Aja, hursomhelst så vart gårdagen lyckad, förutom lite småsaker. Men jag hade kul & jag sov bra, det är de som räknas (a) Jag slänger vell in något inlägg lite senare idag, pusspuss


dålig updat.

ledsen för vääldigt dålig updatering.
Men det härliga vädret tar mej all energi & all tid. Finns ingen tid över till datan. Nej !
men men, helgen har varit härlig. Igår så grillade vi på långsjön & sen drog vidare hem till en annan kille som heter joakim. Ikväll blire vell chill med en massa kompisar hos mej ! (A)
men men, vad har ni gjort / ska göra i helgen ?

Lite pict. från fredagen på långsjön.

    

puss J

.

dansen gick bra idag ! haha det gick snabbare än väntat, men fyy så tråkigt det var!
jahapp, tjejerna gick nyss dom var här en stund med mej idag och bara tog det lung.
Vädret var väldigt trevligt idag kännerjag & bättre kommer det bli ! puss

sol & sovmorgon

idag är det torsdag, vilket betyder att veckan snart är slut, fast den precis börjat ?hmm, skumt det där.
Min morgon startade klockan 10.10 !, tiden då jag vaknade haha. Idag har vi sovmorgon. Hela skolan har orientering förutom 9.orna som ska öva dans till skolbalen.
det blir bugg & kanske vals eller nåt. Kul, men vi börjar klockan kvart över 2 i dag! så jag har legat och stekt ute isolen hela morgonen. Nu har jga precis gjort mej en god frukost. En choklad&jordgubbs milkshake! hahah typsikt julia frukost ! som jag nu ska dricka upp i min solstol. ja, kanske tar en lite tripp förbi alimenta & tar hem lite nybakta bullar kanske ? nja, tanken återstår.
Kultur cafét i går blev väääldigt lyckat ! kul & spexat ! haha. Här har vi en liten bild från igår. Hela jävla bunten med 70 tals kläder inkl. peruker haha, vi är allt bra sköna brudar !


image535

image533image534
tyvärr blev bilderna tagna med mobilen eftersom systemkameran inte har ngra batterier ! jojo.

värme

hallojsan, det är en jävlans varm onsdag & vi sitter här hemma hos vickis & steker. 
Lediga? nej, vi är inte lediga. Vi har håltimme & drog oss därför på mopparna hem hit. Klockan 3 börjar vårat genrep av dansuppvisningen som varar klockan 6 i kväll ! , i kvarnbergsskolan ( för er som vill komma ), vilket jag inte råder er till. Temat är 70-tal & därför kommer de flesta ha vida brallor, afro & en jävla massa konstiga kläder haha !* pinsamt. Jag funderar lite på att byta skrivstil, skrivtema i min blogg, kanske börja skriva om helt nya saker ? eller vad säger ni ?

Nu ska vi ta & fixa oss smoothies innan vi dör i värmen haha!
ha en bra onsdag. (A)

image532

need.

image527

balfrisyr ?

jag har tänkt & tänkt, men kan aldrig komma på hur jag vill ha mitt hår på balen som är om en månad ? hmm.., blir det lockigt eller platt, vågigt eller uppsatt ? jaa, min klänning är enkel så jag tror jag kan ha ganska så extrem frisyr, men på ett enkelt sätt. Eller va tycker ni ? (A)

Dessa uppsättningar är jäkligt snygga.

image525image526

mjukglass

hihi, årets nästförsta mjukglass åt jag idag, med vickan.
hhaa, inkl. en pommes förfan!, det bjöd jag mej själv på från loffes i väntan på märsta tåget.
Vi drog in till stan för att möta upp karin & michaela, de smarta brudarna som hann med de bestämda tåget ! haha, men så gåre vickan när man e hungrig ! hahah. I stan leta vi galet efter mjukis tröjja till vickis & balskor.. men som vanligt inget funnet. härligt mysig dag för övrigt, solen sken så gott som hela dagen.

image523image524
puss, j

månadens pengar går bl.a till..

image517image518image519image520image521image522


puss, J

måndag

eftermiddagen började med lite mat i stekheta solen hemma hos lina. Alla tjejerna var såklart med. Men men, det blev en kortis eftersom jag var tvungen att åka och jobba. Men nu e jag hemma :) haha med lite intjänade cash! Vädret är ju enooormt härligt (A)


Dagens, svart tuptop "klänning" & gråa strumpbyxor !
+ lite smycken till det.
image514

pusspuss på min älskling, mumiin !
image515

glass i solnedgången

image510image511

& med det säger jag typ godnatt

new

Jag fick med mej hem lite smått stuff! Söta underkläder, en ben&jerrys, skvaller, smycken & en svart tuptop !


image503image502


image504

Hihii, nu ska jag bänka mej ute i eftermiddags solen med en kopp kaffe.....solen som precis gick i moln ! haha.
undra om man inte ska fuska & ta sig till solariumet istället, hmm.. tanken består.

söndag

godmorgon sweethearts. Vädret idag är ej soligt men otroligt varmt faktigst !
söndagar för meej brukar vara fett sega. Vilket det kommer bli idag också.
Man är ju ganska trött efter valborg och sånt. Men idag bär det av med mammsen för att kööpa ngt fint till mormor som fyller år idag, vet inte hurmycket exakt *pinsamt* men nånstans runt 60 iallfall haha grattis mormor.Dom kommer lite senare hit & grillar med oss för att "fira" henne eller vad man säger.
Jag ska försöka få med mej hem några fina smycken, som är sååååååå kul, visst vickan ? haha.
Vi ska också kolla på en pool, som ska byggas på framssidan av våran tomt. Vi har alltid haft pool på baksidan men den har vi sålt till grannen när dom skulle flytta så att huset skulle bli dyrare, men men vi fick pengar för det och ska nu bygga en större & finare! nog snack om min jävla pool. haha va ska ni göra i dag då ? (A)

Jag idag: Svart tuptop, vita bågar, vita örhängen & jeans.. sist men inte minst,
vita FLIPPFLOPP mm i like !
image500
(ursäkta min koonstiga min hahaa. vet inte vad jag gör med munnen men men. )

big love, J

lååånghelg

hallojsan, jag kom precis hem ifrån Michaela. Ikväll chillade vi bara & myyste hos karin i solnedgången. jag har inte updaterat i min blogg på hela helgen. Men ja har haft mina anledningar. Jag har haft för roligt för att datanörda, om man säger så? (A) haha. På valborgsafton var vi på fest hos Larsson, sjuuukt mycket foolk, nästan för mycket men men, det är ju de gamla vanliga huddinge folket så det är vell trevligt de iallafall! Torsdag & Fredag kvällen spenderades hemma hos karin. Vi bjöd dit sjukt roligt folk måste jag erkänna. Ja ja, bara jag har mina flickor så blir allting kul, fan aaaaaaallt ! Men i stora drag har min valborgshelg har varit toppen ! Karin, ensam hemma, så det vara bara fullt ös lixom. Bara en sak. JAG SAKNAR DEJ NATTA!, natta den jäveln har varit på landet hela helgen, fan fan fan, va du missar gumman!
Synd att ja inte kan lägga upp mina & viktorias sköööööööööööööööna videobloggar. Det är lite för privat & intima skämt i den för att sprida bland folket, men sjuuukt kul var det iallfall, Right vickan ?
Vad har ni andra gjort i helgen då?

image498




Lite småsöta bilder, haha (A)

Nu ska jag bege mej mot min "så otroligt bäddade säng", hmm. godnaatt

shopping

kom precis hem från skärholmen, haha jaa jag har alltid haft ngt emot det stället men det har faktigst blivit riktigt najs där, och massor med nya butiker har dom fått.
Idag köptes en orange tuptop från hm, 2 par örhängen & ett par solglasögon med vit ram från topshop.
Jaa, i stora drag har dagen varit mysig dag med er tjejer, men kvällen ska bli ännu roligare. right ? (A)

image486


1 MAJ

idag är det första maj & gårdagen vart vell lyckad & nu är valborg firad. Men helgen återstår, då jäävlar haha.
Ja ja, dagens planer ser ut såhär :
' Fixa mej lite grann & käka frukost
' Åka och sola lite solarium med bells
' Dra hem till vickis & bara glassa i solen ( om det är tillräckligt fint väder )
' ikväll? jaa, det blir vell lite folk hemma hos karin.

image484

Ha en trevlig .. torsdag, ? hhaa
puss, J


RSS 2.0