valborg & blekta hårstrån

Haha, idag är det valborgsmässoafton!, inte så stort, ganska onödig högtid om man får kalla det så?.
Men men, såklart det ska firas. Det blir fest med vännerna & glada miner, haha.
Förutom det, så har ja varit hos frisören idag!, klippt upp håret, ganska mycket kortare tycker jag.  & så har jag blekt mitt hår lite, ville få det lite sommrigt. Det vart ganska oranget tycker jag. men men, sånt e livet.. ska nog slänga i lite mera blonda slingor senare!

Ha en härlig valborg nu, puss J

question

va tycker ni om att sola solarium ?


29 april.

Idag har jag skrivit 2 prov !, haha. men det gick helt okej på dom båda.
Efter skolan, som slutade halv 4 åkte jag & nathalie till huddinge centrum i värmen och köpte henne lite hårfärg. Senare mötte vi upp Karin & Viktoria för en fika. Efter det åkte vi vidare & solade solarium en stund, skönt att börja på en snygg bränna till "skolbalen", haha. ja ja, nu sitter jag här & ska fortsätte plugga lite tills i morgon, VALBORG !. jag köpte med mej lite mat på vägen hem från solariumet också !

image478image480

puss, J

today, booring.

Ja, idag finns det inget kul att skriva om direkt. Dagen gick rätt så snabbt vilket va skönt. Jag slutade rätt tidigt, åkte & jobbade, kom hem och PLUGGA! mm, jo håller fortfarande på men man kan ju ta en snabb paus för lite bloggande & annat trevligt surfande, visst ? (A), Nej, men jag har faktigst TVÅ prov i morgon,. Spanska & Idrott. Sen har jag ju so frågor, engelska ressension, liten bilduppgift och kemi. Så önska mej lycka till med pluggandet, heeeeeeeeeela kvällen, förmodligen



shoes

image476

weekend

hallojsan, jag har varit lite frånvarande, det vill säga "upptagen"
Jag har knappt varit hemma & haft tillgång till dator under helgen. I fredags var det grillmys hos bella & sen drog vi ut och partade lite, heh som vanligt. Lördag, shoppa shoppa. med mamma & kära mormor. Jag köpte en mascara, min balklänning & ett par pumps, eller typ högklackade vardagsskor, 799:- från Oasis !
Det blev en kort tubtop klänning i siden tyg till balen. Den skiftar i ljusgrön, grått & turkos, typ. väälidigt annorlunda färger, men sån e jag! Om jag själv får säga så tycker jag att den är jätte fin! Men men, det är ett tag kvar innan den ska på ! ahaha, nu återstår bara matchande skoooor & väska till det!
p.s, jag äär jääävligt glad för att våren äntligen är här !,

image475



























 

jordgubbar m. grädde

image474

härligatorsdag

halloojsan, idag va det vell varmaste dagen på gaaaaaanska länge ? :D, najsiigt värre. & det slutade med mej & lina med varsin glassburk i knät, heeela eftermiddagen. Hiihi, myysigt.
Nu på kväälllen har det varit otroligt varmt fast än klockan varit så pass mycket ? skumt, men skönt. alla älskar vell värme ?. jaa, jag har gjort bra insatser idag, vad kan man inte göra än att baka tårta såhär i kvällsolen ? hihi, jaa det slutade med en frääääschig jordgubbstårta! den satt fint.
image473

Idag drog jag på mej en liten söt tuptop klänning, en gul !, haha tro det eller ej !
(A)

jason m´raz


lyssnar just nu på låten Im youres med Jason Mraz på min älsklingskanal, NRJ. Låten äär gaaaanska gammal & uttjatad. Men för mej är den precis lika bra & sommrig som när den var ny! den är såå bra.

randigt, lockigt & allmänt udda.

image472

april?


halloj, hhah man kan ju verkligen inte tro att det är april ? !!, nej nej, det är ju största sommar känslorna ute idag. Men det är en massa nackdelar med varm vår. Ju varmare vår, dessto kallare sommar. eller aa det sägs så iallfall ? fast vem vet, hälften av allt som sägs är ju trots allt bara skit från myttomaner så vi ska inte förlita oss på det inte. Skoldagen idag var ju underbar!, haha första lektionen slutade med en härlig och väl utnyttjad håltimme. Jag, nathalie & viktoria åkte buss konstigt nog i det fina vädret till alimenta konditori & köpte oss kanelbullar. Dom åt vi sedan till ISKALL mjölk.. häärligt. Sen vare vell bara helt okej, lunga lektioner resten av dagen. Ja ja, iallafall idag har jag pluggat & ska fortsätta med det .viktigt!, men det tar jag ju ute i solen såklart. Jag tog moppen min en snabbis till ICA nyss för att köpa chokladglaass för fulla muggar !, Som jag nu ska käka till mina "underbara" So-frågor jaa !, nej tack. men men, vi får vara glada över vädret iallfall ! (A)


tisdag,

hejhej, skoldagen idag gick snabbt, vääldigt snabbt, Efter skolan tog jag & isabella moppen till shell för att tanka. & sedan vidare till TULLINGE, tro det eller ej, men ända dit åkte vi. Isabella bor där. Hon är ensam hemma nu ett tag framöver så jag ska vell sova här med henne ikväll. Dagen i sig har vell varit rätt tråkig bortsätt från det fina vädret &mitt glada humör.
image470image471

pusss


julias


image469

21/4

Hola !, idag har ja tillbringat eftermiddagen med min familj. Vi åkte och åt lite middag & sånt, sen drog vi vidare i bilen iväg och handla lite grann. Jag köpte en massa nya småsaker till vårat "lilla" badrum som snart dammar igen. Det bara finns där i hörnet, används ALDRIG, bokstavligen.
haha, men nu har jag fixat till det & renoverat lite grann. In med allt smink, nya växter, tvålar & handdukar är det redo att börja användas igen. Apropå ingenting, idag prövade jag att ha en liten fläta i skolan, som JAG har gjort, haha. Jag lägger ut bilder på resultatet av flätan min lite senare, haha nu ska jag göra mej en kopp te!
Ha en trevlig kväll (a)

image467 image468


mondaymorning.

godmorgon, idag börjar jag 09.20 så nu har jag god tid på mej att slänga ihop en härlig frukost. Jag har precis duschat och sitter här med blött hår, men lite smink har ja iallfall lyckats kladda på. Dagens klädval blev lite halv sommrig tycker jag, strumpbyxor med en vit/röd randig top med små söta knappar. ja ja, inte så viktigt.
ha en bra dag måndag.

image466     image465

ursäkta mitt äckliga hår, ( blött & outborstat haha ) (A)

puss

vårkänslor

image463

image464

sl itsöndag.

jahapp, idag var nog den varamaste & härligaste vårdagen jag varit med om (A), bara för det så har ja jobbat hela dagen, haha. Ja ja, det är sånt man får tåla om man vill ha lite casch. Vad har alla andra gjort i dag då, sådär lite innan skolstart ? , nej nu ska ja gå & bli bjuden på supergod kina mat, c ya !

image460


(lite osminkad, lite trött & lite sliten.hihi ) puss,.

tanken slog mej,

.. om konsten att dricka te !
image453image458
image459image454

(c) liaaas.blogg.se

& med det, godnatt sweethearts,

kul & knepigt med foton..

..perfekt en tråkig lördagsförmiddag. and i love it !
image449
image450
image451

söndag

i dag vaknade vi klockan 9 !, häpnands väckande ! haha, gårdagen vart vell helt okej kul, men är man med brudarna iallfall så blir ju allt skojj. hih, vi åt frukost, "klädde" på oss, typ mjukisar. Lina var hemma här med mej hela dagen iallafall, vi slappa som mest, kolla gamla dansuppvisningar & fixa och trixa med bilder. Efter mååånga timmars slapphet orkade vi pallra oss ut på moppen för att köpa lite nudlar & kanelbullar typ. hahaa.
Idag / ikväll ska ja nog vara hemma och bara ta det lungt, mysa framför tvn med en kopp te och godis. Det var länge sedan ja sov hemma på en lördag. Så ja ser faktigst lite fram emot det tonight!

bilder från igår kväll (A)
image447image448

puss, julia

imponerad

halloj, den här söta damen är bara 13 år gammal & går i 6.an & har redan koll på sin stil !?
hihi, www.ellesapelle.blogg.se

image436

 


ett stort plus för dej tjejen !

18/4

halloj, ääääntligen helg. Idag efter skolan så åkte vi med mopparna ner till huddinge centrum, haha
vi fikade som vanligt på fredagseftermiddagarna.
Nu sitter jag här med lina, ska bestämma kläder till ikväll. Jaa, ikväll ska vi vell ut och parta lite med tjejerna och träffa annat folk. Ha en härlig helg, det ska ja iallafall! men njut inte för mycket, ja menar det är ju valborg snart. (A)

image433

love it

   

 

ÅÅÅH! jag vill ha alla fyra & ännu mera. visst är dom fina ? alltihoppa är från www.nelly.se

sunny sthlm

halloj, kanonväder i dag i stockholm gott folk!, idag tog jag moppen till skolan, vilket var vääldigt skönt sen när man ska hem och kunna brumma på den i solen! Jag är öööööööverlycklig.
3 anledningar, det är superfintväder, i morgon är det fredag & den sista vet ja inte.. men ja åt en vääldigt god glass idag. räknas det ? haha, aja hoppas att alla andra haft en lika varm och skön eftermiddag som jag.

image428image431

puss, julia


HÅNA MEJ !


haha, ja hitta massa gamla bilder från min fjårtistid. Snälla, skratta spotta håna, vad som helst.
Såg ja ut så ? :O
image427

16/4

jaha, nu har det gått snart 2 månader sen jag tog min bloggpaus.
Så nu tänkte ja börja skriva igen. Ni som följer min blogg, vad har ni missat, i stora drag?
joo, jag har varit i Cypern, ja tänkte lägga ut lite bilder senare, fixat ny blogg design.
Jag har klippt lugg, haha stort steg som höll i 2 dagar. Nu sitter den uppe i hårspännen igen.
Idag i skolan var det en helt vanlig, tråkig onsdag. Fast vi hade ju Nationella prov i engelska som gick helt okej.
Lite bilder från i dag
image425
/julia

RSS 2.0