Sommar

ååååh va jag vill ha sommar nu. Slänger in lite foton som jag tog på segelbåten i sommras.






 

Kvinnodagen

För er som inte vet så påminner jag er om att det är Internationella kvinnodagen idag. Så grattis alla fina kvinnor där ute, idag är det er dag. Jag behöver igentligen plugga lite, men först ska jag göra lite te & mysa i soffan (:



Tänk va bra det är att va kvinna!

När vi va små.

Tänk hur det var när vi va små. Vi tyckte att livet var piss för att vi kanske bara fick äta godis på lördagar, vi var sura för att v i skulle sova efter bolibompa, och gjorde allt för att hålla oss vakna.. Att när vi snackat i 10 minuter med en ny tjej så var man bästisar, och att kärleken utspelades hand i hand. Vi kunde bli sårade men snabbt bli tröstade igen med en stor glass med karamellströssel.. Tänk på hur bra vi hade det..Livet var så lätt, även om vi inte tyckte det då, så inser vi det nu när våra problem är 100 ggr värre..


Julia Kapell 3 år

Kära syster



På bilden: Syster Mimmi
foto: jag

Vår, snälla.

Uuuuusch, är det bara jag som är otroligt trött på snön och kylan? nää, kan knappast tro det. Det värsta är ju att det bara vräker ner snöö, och det slutar aldrig?Men men då får man vell göra nå kul av saken :) typ fota snön och leka lite, hihi. Alltid lika kul. Nåt måste man ju göra, med tanke på att jag har suttit och pluggat flera timmar idag, usch och fy. Jag e trött på skolan.. för er som bryr er, hihi -.-



Puss

RSS 2.0