saturday.

godmorgon, ja och victor sov till 1 idag, känns jäkligt skönt att få vila ut lite. Men med tanke på att det är lov nu så är de ingen bråska. Nu ska ja kila iväg på en långpromenad och dela lite reklam. Är hemma om en dryg timme och så ska ja bara ta det lungt, hela eftermiddagen. Ikväll får vi se vad som händer! ha en bra lördag
puussss

latte, yes please.

Hallo. Slutade skolan för en stund sen och är hemma med mamma och storstädar (kul). Nu ska vi fika, senare åker jag hem till victor och myser med honom hela kvällen om inget annat dyker upp såklart. Idag har ja tråkiga kläder, en grå basic och jeans. skönt ibland, men vem har sagt att casual är fult?
puss. bilder tagna nu


kul. kunde varit roligare.


detta är inte kul. finns ingen logik. enjoy. i dont

idag har jag klippt mitt hår, blev bra, ingen större skillnad förutom att det ser otroligt mycket fräschare ut nu än innan. Jag har även pluggat matte, klarade av att lösa en svår uppgift heeeelt på egen hand, känns bra! hahaa.
Nu har jag vell bara planerat att ta en kopp te och somna i tid, känner att ja måste det eftersom ja ska upp vid 6 tiden imorgon. måste duscha och jag börjar vid 8. Fan det är roligt hur mycket längre tid tjejer behöver än killar. Victor går upp tio min innan bussen går nästan! hahhaa, ja behöver 2 timmar om ja ska börja från noll. dvs (duscha på morgonen) aja, hoppas ni har haft roligare än mig ikväll, matte är fasen inte kul, kanske om man förstår, men nu gör ju ja inte det så hej då.




godmorgon.. uttjatat uttryck

jaja, vad säger man då?
Är precis klar, ska springa iväg till skolan för att ha lite företagsekonomi yeeeej. idag ska vi lära oss om hur man betalar in momsen, gud va roligt. nää. Efter skolan ska ja klippa mig tänkte jag, sen direkt hem och plugga matte. Idag ser ja ut ungefär såhär. topp från nelly.com, nya tights med skinnknän & hög midjekjol. puuusssss


gud va snyggt och buckligt kjolen sitter på bilden. hahah


dagens investering.

kom precis hem. stannade en stund med mamma i huddinge centrum, hon skulle köpa lite nytt smink .
Jag fick med mig en natt resp. dag kräm & sminkborttagning ifrån oliv naturell, sensitive skin. min hy alltså, inge fel på den förutom att den reagerar starkt på nytt smink och parfymerade krämer. så det blir la naturell för min del, om inte annat så är krämerna superbra, en aning dyrare men det är det absolut värt.
Köpte även en vitamin well och ett par tajts med skinnknän. coolt. 
nu väntar tacos på matbordet, mattematik? nja, jag ska ta i tu med det också, innan fredag


sånna här onsdagar gillar jag inte.

när ja måste gå upp tidigare än planerat, och slutar skolan kvart över 4! inte nog med det, 40 min lunch är allt vi får idag också, jippppiiie. jaja, lite gnäll är shysst. Idag har ja på mig mössa och kavaj, smycken och ett par mörka jeans + stövlar. hörs senare. typ inatt eller nåt, ja slutar ju så jä*la sent.


/julia.


dagens dröm.





detta
skulle ja vilja ha just precis nu i min garderob. känns coolt, skönt. Nej, dröm vidare, just nu måste ja spara lite pengar. nu ska ja mysa med victor, så det är ett plus iallafall. mmmmm
godnatt på er


blommigt.

kikar runt lite på internet och är så sugen på vår/sommar kläder. Jag snubbla in på nelly.se skor. hittade ett par uuuuunderbara blommigaa tygskor, ska nog beställa dom, men jag vet inte. Det får iallafall vänta tills man kan se gruset på gatorna åtminstonde? Nej, en bikini blev det nu iallafall, till tunisien framförallt.

Nu ska jag på middag hos mina kusiner, den äldsta fyller år idag. grattis.




puss sålänge.

todays.

jag skulle gått upp för en timme sen för att hinna ta en sväng förbi ungdomsmottagningen, men min kropp orkar inte gå upp tidigare än vad den behöver.. suck. Nu är ja på banan iallafall, ska snart dra mit emot skolan, har typ en & en halv lektion idag, sen ska vi på mässan (jag gick ju inte igår). Efter det ska jag hem till min älskling och bara myyyyyyyyysa. har inte träffat honm sen söndagsmorse hihi. såhär ser jag ut idag.


c ya later.


sista orden för idag

nu kom vi hem från farmor precis, var där och åt middag, hjälpte henne med lite spackel och titta på hennes nya soffa. intressant för er.. Nu har vi i allafall bokat en resa till tunisien i sousse. Vi åker den 3 april, min familj och min lilla prins till pojkvän. ska bli helt okej skööööönt. ansiktsmask nästa, godnatt.




där tänker jag glassa om några veckor. puss på er


godmorgon.

på grund av inställd lektion idag så är jag hemma. as usual. Funderar på om jag ska göra frukost eller om ja ska äta lunch? hmmm. Nu sitter jag iallafall i telefonen / kön för att få boka resa hos ving. Ska kolla alla priser och datum och sånt. ( pojkvännen o pappa ska ju ha golfpaketet också, jobbigt ) jaja. Nej, nu ha ja bestämt mig, jag börjar dagen med en irish cream istället. yes! ikväll ska vi på UF mässan, ska bli otroligt kul att träffa tjejerna, har inte setts sen i torsdags. cant wait!



söööööötnos. nyvaken med lite ringrostig röst och morgonrock. haha


söndag den tjugoförsta

idag har jag jobbat, ätit pannkakor, kollat resor och halvsovit. inget mer att säga. puss



saturday.



1
 vecka till sportlov, 6 veckor till påsklov och 16 veckor till sommarlov.. skönt att man faktiskt kan räkna ner.
det värsta är att veta att detta är mitt sista sommarlov. Men men, det ser ut som att det blir en resa på påsklovet, om de inte blir med victor / hans familj så åker iallafall jag, mamma, pappa och syrran. Jaja, idag ska ja inte göra någonting.. är lite hungrig, så ja borde äta något nu snart. Ikväll? ingen aning, myskväll med pojkvännen.. as usual.

love.


riktning mot pojkvännen.




nu kilar jag hem till victor o pussar på honom. såhär ser ja ut denna fredag, söt hahaha..
puussss


resfeber.

sitter och kollar bilder på utlandet. vill åka till tunisien eller egypten.. ja har inte varit i nån utav de länderna och skulle verkligen vilja det. Det behöver inte vara något exklusivt, ja vill bara ha värme! men nu vekar det som om ja hittade något kul och bra i tunisien på påsklovet.. hm, premilinär boka?


 nån som har varit där? tips?


och så var det helg igen.

skön dag idag. nu ska ja käka lunch med pappa & hans jobbarkompisar. vi hörs senare



ja veeet. det ser ut som min bröstvårta syns, men det är inte det. fel färg& strl på bh.


sweet n' dangerous

det är konstigt att inte ha träffat victor på 2 dagar nu. hihi, töntigt men ja längtar faktiskt redan.
Imorgonkväll ska jag träffa honom iallafall. nu ska ja änga resten av min kväll åt mig själv. godnatt

ansiktsmask
en fet kopp te
glass, som jag snudd på blivit beroende av
desperate housewifes.


 


who am i again

Jaa jag är en tjej som heter Julia Kapell, föddes i augusti 1992 och bor i stockholm. Jag älskar att parta med vänner, mysa med pojkvännen och shoppa... sen då?

Det är en himla bra fråga. Vem är man egentligen? Varför tänker man som man gör, varför reagerar man så och inte si? Varför sårar man folk, gör man det med flit? Hur hanterar man sina känslor? Vad passar man i?
Ska jag vara ärlig så tror jag aldrig att man lär känna sig själv till 100%. Men att utforska, hitta på crazy stuffs och testa gränser hos folk är jäkligt lärorikt, jag säger inte att det är okej, jag säger bara vad jag tror. Jag är bara en liten oskyldig tjej, som gjort mycket dumt/onödigt but idont regret it. Det har lärt mig ett och annat, jag har framförallt kommit en bra bit påvägen att lära känna mig. Jag kan sitta och säga " hahaha kommer du ihåg när jag gjorde så.. det lär ja ju inte göra igen, men ja ångrar det inte" jag lär mig av mina val. När man gör någonting som man senare ångrar så var det trots allt DU som gjorde det allra första valet. någonstans ifrån kom det. Du vet kanske inte var ifrån? det är just det jag försöker få fram ur min text.. man kommer nog aldrig få svar på det.
Varje dag överraskar jag mig själv, och det är helt underbart. DO, and dont regret. en vacker dag kommer man sitta inlåst i en villa med 20083736 barn och man. är det definitivt försent att utforska.



so, who am i again? i dont now ..thats the best part.
förresten, det finns inget "jag kan inte" det heter "jag vågar inte"


glows.

jag tipsar verkligen om att ta en snabb titt in på wedins accesories. 50% rea på nästan alla mocka/skinn handskar, mössor, plånböcker och annat. Ja kom hem med ett par nya mockahandskar för 70 kr. den ni.



passar ju till alla jackor.


dröm.

sitter och äter min favorityogurt. Dröm med strawberry cheescake smak. så himla god! hahaha, efter skolan ska ja dela reklam i mörkret (eftersom ja slutar runt 4) suuuuuuuck. Men men, victor kan ändå inte träffa mig i dag & ja behöver inte plugga även om ja borde. så ja har inget annat för mig. Nu måste ja kila - ha en bra torsdag.. shit, veckan är ju snart slut igen?



faaan pallar inte skolan.
men det är bara att sitta still o se söt ut så klarar man det nog ändå. skulle ju inte banga på att hoppa av o typ flytta till värmen! puuuuussssssar.


onsdag.

ny kavaj MQ, nya örhängen, HM
Nu drar jag in till stan för att äta lunch med en kompis. puss på er

2010-02-16

vet ni? jag vaknade inte utav mitt larm, som vanligt.. så ja vaknade för en timma sen o tänkte " faan nu missar jag första lektionen igen!" så smsar jag jacob och han säger att vi inte hade någon webbdesign idag! shit va glad jag blev. aah, nu börjar jag vid elva och har inte försovit mig. yeeeeeeeeeeeees. bara så ni vet asså.



ha en bra dag cupcakes! love


should´ve said no


denna låt väcker så många minnen, både bra och dåliga.. länge sen jag lyssnade på den.

Undra varför man alltid säger "åh nej så skulle jag inte ha gjort" "varför gjorde jag så för"
Sekunden man gjorde det, så fanns det förmodligen en anledning! Var glad för det istället. Man kände sig säkert jättelycklig just då när det skedde, visst kan man ångra sig i efterhand men gjort är gjort & hur mycket man än ålar sig omkring så kommer det aldrig bli ogjort! bara att acceptera. Och ja, jag har också tänkt så! men vad jag också lärt mig är att ingen kan bestämma hur ja ska tackla skiten.. det görs på mitt sätt. Stöd finns, stöd behövs men i slutändan gör man som man själv vill iallafall. och bara för det är man ingen dålig människa. godnatt


sorbet.

jag fick ingen b&j. Men jag kika igenom frysen och hittade citron sorbet, chokladglass och frysta jordgubbar och blåbär. Det blev en jäkla bra blandning, ett tips bara. Nu ska ja trycka i mig den och njuta av att min dator fungerar igen.. dvs. braa högtalare. spotify, here i come.


this day . the problems . and solutions

denna dag sög. Tråkiga lektioner, hade helst sovit till 12.. och nu måste ja plugga. den här dagen känns inte underbar, men om ja hinner kila iväg till ica senare och köpa mig dessa underbara 2 män som heter ben & jerry så kanske kvällen sluter hyffsat iallafall.



feett lack.


man lever bara en gång, kom igen.

Avatar var suuperbra! tycker jag iallafall, victor vet ja inte riktigt va han tyckte.
Jo, vi gjorde slut.. tror vi, men det är inte slut. Vi har lärt oss av våra misstag och är back on track. Folk tycker kanske det är hopp hit och dit. tyck det. Det enda som betyder någonting är att vara lycklig, vilket jag är med honom och han med mig.
Man tror någonting, och då kör man. När man vet, då backar man ur.. skit samma, vi lever bara en gång och det är inte en enda som fattar om vad jag gaggar om nu? men så är det. känslor och tankar är precis som glass, i början är dom stenhårda.. men smälter efter ett tag. inte fan slutar vi äta glassen för det?

nä godnatt, nu ska ja sussa med min pojkvän som jag fick 10 underbart fina rosor av. hjärtat mitt



alla hjärtans dag.

krama om alla som betyder någonting för er idag! det är otroligt viktigt. det ska jag göra. Min morgon började iallafall med kärlekste och kortspel tillsammans med hjärtat i mitt liv. Senare blir det bio och middag tillsammans.

helt okej smak. men förpacknigen, hur söt är den inte?


idag firar jag och victor 8 månader. absolut bästa tiden i mitt liv

bestfriends? bullshit. you are the one


lets party.

nyduschad, sminkad och iklädd min nya tröja från hm med glitteraxlar coool. redy to party.
Sofia, Tove och Helena är här o förkör lite grann. får se vart kvällen leder. ha en kul lördag, puuuuusss


blue baby

godmorgon. vaknade av ett jävla ryck o kolla resor för påsklovet. ååååh ja vill åka utomlands, och så ska det bli. Men i sånna fall får det bli en sista minuten! Sitter och drömmer om våren o sommaren. tänk så mycket fina kläder man kan ha på sig och kombinera med. ge mig värme så blir ja lycklig!
 
hur snyggt skulle inte det där vara att viga in våren i - inspiration får man inte nog av.


gosh.
nu ska jag snart jobba litegrann, senare ikväll hoppas jag på party med brudarna!


inspiration



Megan. Måste vara den coolaste och absolut snyggaste bruden på denna planet iallafall.
men vadå, ja kan vell också ligga o tvätta en hoj i jeansshorts i transformers. kan ju inte va så svårt? (a)


detta gillar vi.

det stiger hela tiden, varför läser alla min blogg? haha, kuuuul iallafall.
Ja gillar er. allihopp


tolfte i andra tvåtusentio

godmorgon. hoppas alla mår bra, i do. min kväll igår var helt underbar.
Idag är ja ledig ifrån skolan, eftersom multimedian är inställd (den som är 2 timmar) och då har vi bara matte kvar, så den fick man tydligen skippa & jobba lite hemma istället. sooooft! så nu ska ja kladda på lite smink och begära mig mot stan, jätteskönt o glida runt lite. Ska även boka biljetter för bio på alla <3 dag. annars tar dom sluuuut.


torsdag.



nu ska ja kriga mig till skolan. vi får se hur den här dagen blir. mina känslor går upp och ner och ja vet aldrig vad som kommer härnäst.pusss, ta vara på det ni har.


im gonna find a way to make it without you.

jag och victor har gjort slut. så, nu vet alla det. Anledningen till varför är ganska självklar, det har varit rätt så spänt mellan oss, vi har bråkat lite grann och kände nog båda två att vi är klara med varandra på den fronten
Det var det bästa beslutet, men det är inte lätt. varje sekund utan honom svider enormt.

Jag har tillbringat 1,5 år med honom och det var förmodligen den bästa tiden i mitt liv. Vi har både kunnat skratta och gråta tillsammans, han har hjälpt mej när jag har haft det svårt och alltid funnits där som en äkta pojkvän.

 Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta victor jakobsson.


jag har nog iallafall fått en killkompis för resten av mitt liv nu, den absolut bästa killen någon kan önska sig.
han som jag kan berätta allt för, han som känner mig helt utan till


shit happens.

kom hem nuuuuuuuuuuuuuuuu.. har faaan suttit i 2 timmar nästan och väntat på dej nu victor. haha, så sjukligt uttråkad jag är.

bye bye blondie.

godmorgon, ska snart kila iväg till skolan. idag har vi stadsvandring inne i stan,spännandeeeeee. (a)
tänkte bara slänga in resultatet från min hårfärgning igår. spontant, yes.

mööörkbrunt blev det, och brunt är min riktiga hårfärg. känns bra.

såg att någon anonym skrev "gult hår" på inlägget längre ner. hahaa tack för den. Ja kan inte annat än hålla med, det såg gult ut. gult är fult.


kan man bli mer nervööööös.

tja bloggen. kom precis hem ifrån skärholmen med mamma. Vi fikade och shoppade lite grann, ja fick med mej 2 par byxor, två tröjor och en sjal. Nu sitter jag här med hårfärg i håret, kan man bliiiii mer nervös? skulle inte tro det. vilken färg de blir, de får ni se sen. puuuuusssss


den röda dagen på veckan.

hej sweeties
idag gick ja upp vid 11 för att jobba. Gick superbra och min nya kavaj fick invigas, hihi. Nu har ja precis klämt i mej en semla. Gårkvällen var superlyckad! kommer nog lite bilder senare. hinner inte skriva mer nu för att... aaaa, vet egentligen inte varför. puuuuss

sisådär ser ja ut denna söndag.


gårdagens shopping.

hallooo bloggen.
kom precis hem ifrån en lååååååååångpromenad ute. Matchen i går kväll var skitbra, hade jätte trevligt med tjejerna. Nu ska ja hoppa in i duschen o tagga för ikväll, tjejmiddag & 18 års party senare. frågan är bara, vad ska ja ha på mig? kan inte bestämma mej.. vi får se hur de slutar.

här är lite shopping från igår, i väntan på tjejerna i stan.



kavaj - hennes.
tights med nitar - french connection
oversize kofta - åhlens city
parfym - pink sugar. vanilj

friday plans.


typ helhelg med brudarna? soooooft.

godmorgon
. helgen kunde inte komma mer passande! jag är så trött och de ska bli så otroligt skönt att få vila ut lite ellerhur?. Idag ska vi på hockeymatch djurgården-aik j-20. innan det ska vi äta middag alla tjejer tillsammans vid globen, ska bli jättemyyys.(sussar med victor ikväll, och hoppas med att han kan ladda ner snabba cash) 
Imorgon, lördag så ska vi äta middag hos karin tillsammans igen hihi och runt 10 drar vi till jessica & patricias 18års fest. kommer bli hur kul som helst! på söndag ska ja jobba, men de är inte så tokigt det heller faktiskt..

sådär ja, glömmer jag o blogga så vet ni vad som händer iallafall, hahaha.
med de ska ju inte hända. kommer bilder och annat kul senare. puusss


godmorning thursday.


uuusch, ja måste verkligen klippa mitt hår! nu är det seriöst asså. ah, vaknade på lite fel sida idag. Men nu är ja klar, har krigat mig igenom duschen, håret och sminket... med bajsont i huvet. det är inte alltid lätt o va tjej.
Måste trycka i mig frukost för att få nån balans i kroppen, ja börjar om 40 min så det ska jag nog hinna

. känner på mig att denna dag kommer få en dålig fortsättning. men de ska ja försöka ändra på!
puuuuuss


de tre viktigaste personerna i mitt liv

vad tycker ni om den här då? har gjort en fejktatuering på datorn, bara för att få en blick i hur det kan se ut om jag gör den tatueringen. Jag har alltid velat haft den texten, som står för de tre viktigaste personerna i mitt liv..stjärnan däremot, den symboliserar mig. ungefär. nå?


~ obs! den är gjord i paint hahahaha, jag har inget photoshop för tillfället.
 därför är texten i så pissdålig kvalitet ~



kärlek


här kommer era svar.. lite sent.

Hur kan du få håret att se så fräscht ut?
Tack, ja tar det som en komplimang. Helt ärligt så vet jag inte. Jag använder tresseme schampoo och balsam, gör hårinpackning minst en gång i veckan och andvänder alltid värmeskydd!

Beskriv dig som flickvän med tre ord?
Myyysig, Pratglad och Omtänksam

Hur mångar har du haft sex med?
5 stycken.

.. hur gammal var den yngsta resp. äldsta?
aah du. yngsta född 94 och äldsta född 91

Vilken del på din kropp är du mest nöjd med?
Det är nog min överkropp, i helhet. ingen speciell del direkt.

Hur fick du jobbet som mäklarassistent?
Jag har haft väldigt mycket tur, och kontakter har varit en hjälp på vägen.

Hur många piercingar har du, vart?
Jag har i båda öronen och i naveln.

Vad ser du som det mest viktiga i ditt liv?
Jag själv. Om det är någon du alltid kommer att leva med så är det en själv. Så det är för mig enormt viktigt att må bra och lyssna på vad man själv vill. vem vill vara grinig? inte bara andra som tröttnar, man blir ju sur på sig själv också, och de går inte att fly ifrån.

Tränar du någonting, vad i såfall?
Nej, jag tränar inte.. senaste halvåret iallafall

Snyggaste outifiten enligt dig?
Det är supersvårt att säga. Men jag är ett stort fan av svarta kläder, mycket smycken och stora halsdukar. Kavajer är skitsnyggt också. På sommarn, jeansshorts + halvsliten kort topp. suuperballt, speciellt till en snyggt sommarblekt svall i håret också!

Hur är den perfekta pojkvännen?
Ingen är perfekt. Men att känna att personen älskar mej. Det är underbart.

Om du fick vara en kändis för en dag, vem skulle du vilja vara?
Megan fox. hon är både cool och snygg.

Vad vill du blir när du gått ut skolan?
Jag vet inte än.

Hur vet du att du är kär i victor, alltså hur vet man sääkert.., några tips?
Det vet jag bara. Tanken att leva utan honom svider. Jag blir också helt varm i kroppen när jag ser honom.

Vad väger du? hur kan du ha så smal o slank kropp om du inte tränar?
hahah tack, de var snällt sagt. Jag väger 49 kg.
Jag vet inte, jag gör ingenting.. ingenting nyttigt iallafall. Jag är född såhär.

Hur hinner du blogga på morgonen?
Jag hinner oftast inte, ibland missar jag bussen. Men oftast så bloggar jag bara samtidigt som jag äter min frukost.

Har du varit otrogen någon gång?
Ja, det ha jag.

Har du gjort något dumt som du ångrar?
Ja det är klart.

Vad heter du i mellan namn?
Jag heter Julia Helena Kapell

När förlora du oskulden?
Sommaren 07.

Vad tycker du om avundsjuka?
Onödigt. Man mår bara sämre av att sukta efter något man ändå inte kan få. alla är olika, det är vell kul :D


Hoppas ni fick svar på era frågor, förresten, jag tycker folk kan respektera privata frågor och därmed förstå varför ja inte svarar på dem :)

did you know.

att jag aldrig går upp när jag ska på morgonen.
att jag inte kan somna utan att ha städat mitt rum
att jag är brunett
att bara är 162 cm lång
att jag älskar att argumentera emot
att jag alltid har svart klätt när ja går ut.
att jag pratar med min katt som om de var en människa my love
att jag är fett spontan.
att jag hatar folk som bryter ett löfte
att jag älskar överraskningar
att jag kommer faila stooort på engelskaprovet idag.

nu vet du.


dags för att åka in till east street , kanske boka tid för min tatuering? först och främst ska syrran pierca sig.
 pusss o kram, skumbanan

sweet pink.

godmorgon. ja är på så bra humör idag! jag blev så glad igår när ja blev överraskad av min lilla pojkvän som stog utanför dörren, sånt blir man glad av. Idag har jag lite rosa gullkläder odd molly linnet + kofta och smycken. Ja köpte en ny ring igår & gjorde naglar. sweeeeet

fan va ful handen ser ut på bilden. men men, har lite brottom!

vanilla twilight

mysig musik - ansiktsmask - te - paradise hotel delfinal!  greeeat, cant get better. pojkvännen brevid sig kanske vore pricken över i.


grattis pappa på 41års dagen.

släkten har precis gått hem och ja är proppmätt. mammas cheescake var en riktig succé. to bad

du är bäst. love you


RSS 2.0