varma onsdag

hejhej, idag blev det ju fint väder trots allt ;) så jag har legat hela dan vid poolen med lina, karin & vickan. Filmen vi såg igår var jätte bra, bättre än vad jag trodde eftersom jag vanligtvis hatar komedier. Jag köpte även en ny "jacka" kort lite satinsak.. den hade ja på mej igår också över min odd molly klänning. Lite gullgull & coola stilen är ju så snygg att blanda enligt mej!

ja ja, nuu? ja nu ska jag snart åka in till stan en snabbis med lina som ska fixa en sak, sen tillbaks & mysa heeela kvällen med tjejerna. ha en trevlig, äääähm.. onsdag!


gårdagens på bild. nu blire shorts ooch linne tror jag, varmt som tuuusan.

du duger.

Jag läste nyss om en artikel i tidningen där man diskuterar om hur vi stockholmare är beroende av varandra och att vi är väldigt enformiga, vi klär oss likadant, köper likadana saker och vill se ut som alla andra. Det stog och främst unga flickor som klagar på sig, tar livet av sig, skär sig, blir mobbade, stannar inne när de är bikinisäsong osv.. Alla vill vara perfekta.
Men jag tycker inte att det finns något perfekt eller icke perfekt. om det nu finns.. vad är det? smal, fin hy, långt hår, platt eller lockigt hår? stora bröst, vita tänder, platt mage, rik eller duktig ? vad är perfekt..?

Jag kan bara säga en sak, , du är perfekt när du accepterar dej själv. det de enda som håller, de enda rätta att säga om perfektionism. Man är perfekt när man kan säga det själv, "jag duger, jag är bra, jag är snygg & begåvad, jag har allt jag behöver för att må bra och bli accepterad" Ingen har allt, men att gå runt och klaga på sig själv, söka komplimanger, gnälla på lite fett & gråta sej mätt. nej ! i mina ögon är det så långt ifrån perfekt som de bara kan bli, att försöka va nån annan. Så till alla er där ute som har dålig självkänsla eller känner att ni inte duger. lägg av med det, ställ dej framför en spegel & försök se det som faktigst är bra, som man faktigst kan vara nöjd med, titta på betygen från skolan & se vad du har lyckats med. Eller titta tillbaka på något du har gjort, något man kan vara stolt över. alltid finns det nåt, titta djupare och jämför inte med andra, det är de värsta man nånsin kan göra! alla är olika, utav en anledning.

 jag är inte perfekt.. guess what? ingen är perfekt. inte fan klagar jag för den sakens skull ?


pussissar


i´m just watching movies all the time, and i love it!

  
blääääää, jag känner mej ful idag. därför passar bilderna in.

tjena mittbena.. idag har jag verkligen slappat, så otroligt skönt. Victor åkte här ifrån vid 11, sen dess har jag bara slumrat till en film, ätit en lugn och god frukost alleldes för mej själv. Gårkvällen var bara mysmys med älskling, vi låg utomhus i hamocken och bara pratade hela kvällen tills mimmsan och hennes kompisar ville vara ifred vid poolen så vi fick gå in :/ jaja. De var i allafall jätte skönt att bara ta de lungt.
Jahaja, ikväll ska jag träffa Karin& Viktoria, vi tänkte se the proposal på bio. Det blir nog skojjigt ska ni se, jag har inte träffat dom på dööööölänge !

Mer än så har inte jag att säga, förutom att p.s. i love you är hur bra som helst. ja grät typ hela filmen nu nyss, uuusch jääätte romantisk & sorlig. så SE den, ni som inte har gjort det.

cute.

jag beställde nyss hem den här klänningen, så otroligt söt enligt mej.


i cant wait to wear you!

måndag

icke sol & värme i dag nej. Imorse vaknade jag med victor brevid mej & vi gick upp runt 11, gjorde våfflor och satte på en film, the break up. haha, den är ju pinsamt rolig. Ja, kortfattat så är det de jag har gjort idag.. jag har också städat, vikt mina kläder och förmodligen snart badat också (: nej, ha en bra dag.


total repair

Godkväll eller eftermiddag, säger man vell vid den här tiden. 
Jag kom preciiis hem ifrån victor för att äta lite middag med familjen medans han drar en golfrunda med sin papi o mami. Idag har jag inte gjort så mycket faktigst, så ja har inte direkt något jätte kul att skriva om (: bara chillat, varit i barkaby en snabbis & handlat lite mat.

Jag köpte förutom mat, blondspray för min utväxt med mera..& en ny hårinpakning för urslitet hår. Produkten är helt ny från schwarskopf  & är totalt reparerande på bara 1 minut. Jag ska prova den och så får vi se. bäst att de funkar, den va iiiiinte gratis.

 

småsaker

klockan e redan halv sex & de känns som jag precis gick upp? haha jaja. Idag innan vi åkte hem från flen så körde vi till sveriges största marknad faktigst, sånt jag brukar vara skeptiskt mot men jag roade mej också ska ni se. jag köpte blandannat armband till mej & min älskling med vårat datum på, andra smycken, underkläder, en herrklocka till mej som jag blev kär i.. söta koppar, navelpiercing osv.. ja massa småsaker helt enkelt. även då drar pengarna iväg fort. 200kr, 199kr, 250kr osv.. är nästan de som blir dyrast i slutändan trots att det är billigt styck.. huaa.
¨






Nu ska jag duscha & sedan vidare mot victor..
thats my plans. btw. han har nu mera en dubbelsäng, jippi !

kul & gammalt.

godmorgon kanske jag ska säga. Jag sitter hemma hos min kära farmor, har precis färgat hennes hår både jättemörkt & superblondt. hon har blandade färger, så söt. Just nu håller hon på att göra lite lunch till mej så ja kika i hennes dator & hittade gammla bilder på mej från 2007, eller om det är 2006 kanske. vad gjorde jag lixom, lekte modell i farmors långklänning eller? kul,
 kul att veta att de är knappt 3 år sen.

 


ha-ha-ha, nu ska ja ta och äta en kanelbulle tror jag.
puss

klockan är exakt 23:42:43

.. & en mysig kväll blev det ute i möööörkret på altanen med tända ljus & poolbad faktigst. Det är riktigt härligt att bada på kvällen, speciellt när det lyser så härligt från poollampan.. och så självklart fotade jag lite också.
med det säger jag godnatt




godnatt

jag e d-u-k-t-i-g

Halloo snyggingar. Usch och fy för vädret. Jag kollade 10dagarsprognosen och det såg molnigt ut så länge iallafall.. :(
Idag har jag städat mitt rum, rensat och tvättat kläder och aa.. lite sånt & jag känner mig  så stolt! mitt rum är så fint att jag längat att få komma hem igen, jag är hos min lilla älskling nu.
Jahaja.. Imorgon ska jag åka tidigt till farmor, jag ska nämligen färga hennes hår som har blivit missfärgat och solblekt. Efter det, vid 1tiden ska jag åka med mamma till flen, syster och morföräldrarna är redan där. Men det blir bara en natt där hos några andra släktingar. Fan va ja snackar om onödigt skit asså. nej, nu får ja ropa på victor som letar efter sin jävla sko! hans hund har gömt den hihi, söt hund asså.'
Ha en trevlig kväll! btw. idag har jag badat.. fast de va molnigt. Men ja städa ju så otroligt mycket så ja va tvungen att svalka mej en aning.

inte så ny bild, men stämmer överens med dagens klädval iallafall ;) jag bangar inte klänning bara för att vädret suger?

förresten, hörde ni att 2 gotlandsfärjor krockade idag? helt stört.. cpotroligt ! hur kan man missa att se varandra på ett sånt stort område? heerree gud.
puss på eer.

22/7 2009

Godmorgon. Vad har jag att skriva nu då?
De va några dagar sen sist, men jag kom precis hem från landet, där jag bara myyyste och chillade galet höhö.
Det blev bara några dagar eftersom de inte var så superbra väder framöver så då åkte vi hem istället. Min älskling är på "hockeyläger" eller vad det heter på dagarna. Vem vill lära sig hockeyteori & ha fysträning på sommarlovet lixom? (a) han tydligen.  Men men, vilket betyder att jag inte har nåååååånting att göra på dagarna, inga av mina vänner är hemma typ? vart är alla? hallåååååå?
Jaja, jag ska inte suuura nu inte. Nu ska jag gå och göra världens godaste och enklaste fruktsmoothie till frukost. Den består av apelsinjuice, blåbär, banan & jordgubbar. helst färskt. Men annars finns det att köpa just den mixen färdig på coop.


mitt lilla landställe i bålsta :)

Ha en bra dag!

sextonde juli tvåtusennio

hooola !
Hoppas allt är bra med er & att ni tyckte bilderna från gotland var fina! Jag är lite dålig på att updatera, men det är mest eftersom jag inte är inomhus så ofta när de är fint väder. dom senaste dagarna har ja spenderat med min älskling. Nu har jag precis grillat lite mat ute och snart ska vi dra oss vidare för att se en film på bio, terminator blev det.

I morgon & lördag förmiddag jobbar jag, sen efter det har jag två veckor ledigt igen, så ja drar till landet och myser på lördagkväll. Där stannar jag nog några dagar beroende på vädret :)
Vi hörs, puss & ha en trevlig kväll.


nathalie & jag  på gotland.


Pictures


bättre sent än aldrig ;)

Idag har jag iprincip myst och kolla tv med älsklingen hela dagen.. mer än så blir de inte.
puss

Goodnight

Det har inte blivit mycket sova på några dagar.. så jag säger godnatt.
Jag slänger ut bilder i morgon..



.. smakprov

Oförglömligt

Nu är jag, och alla andra sköna typer hemma från visby. Helt ärligt så hade man inte sååå stora förväntningar, men fyfan säger jag bara! de var den bäääästa resan någonsin (hittills) höhö. Det är så läskigt hur man bara kan trivas så bra med så många människor, ni är helt underbara allihopp. Får jag säga mitt så har det varit sjukt kul hela veckan, vi har gjort så mycket från listan om ni fattar va ja menar haha!
Nej, nu jävlar ska de upp bilder... både på facebook & bloggen, de lär ju ta ett tag. de va ju typ en sådär 9827266272 bilder (a)
Men de kommer, håll ut. & Tack för en underbar resa 
Seppi, Chippe, Mitte, Wagge, Arvid, Karin, Lina, Natta & Vickan.


Våran våran våran låt !

Destination Gotland

Heeej, jag kom precis hem ifrån nyköping. Jag kan bara säga att det var sjuuuukt häftigt att kolla på alla grymma cheerleaders från alla olika länder. måste säga att finland var allra bäst. Min älskade vän Lina & hennes lag kom på 6e plats tror jag. Du är helt jävla otroligt bra på det du gör älskling, bara så du vet! Man får typ tårar i ögonen när du voltar & skruvar i luften så sjukt snyggt & säkert !

Ja ja. Jag skulle bara säga att vi hörs om en vecka. Imorgonbitti drar jag till gotland med mina närmsta vänner + några till och jag kan säga att ja inte kommer ha tid för bloggen, tyvärr.. ni får massvis av bilder när jag kommer hem. De kan jag lova! Ni får ha det så himlans bra här i stockholm. puss på er

Bilder från idag i Nyköping :)



c yaah

nyköping

Godmorgon alla pigga människor. Nu har jag precis vaknat och duschat, victor ligger fortfarande i sängen. huhu..
Jag ska bara käka lite frukost och torka håret sen ska ja till nyköping för att kolla på Cheerleading EM.
Liiiina ska tävla, som topp ! skit kul och se. Men ja kommer vara där hela dan fram till 10 ungefär, så det blir inte så många inlägg i dag inte. nej nej, men de ska bli jätte mysigt, för alla tjejerna ska med. im looking forward.

Lycka till nu lina! och ha en bra dag ni andra ;)


puss

(kommer inte på någon rubrik)

Nu är jag hemma, har tråkigt. vill att min älskling ska komma nu nu nu..
Well, jag & pappa åt lite middag på take it thai, alltså thaimat dåra. Riktigt gott! Efter det tog vi en sväng förbi familjen johansson där carro, förvånandsvärt LÖSTE KORSORD! haha. Nu ska jag göra klart min pedikyr på tårna innan något annat. Jag måste packa klart inför gotland också, imorgon är ja på EM heeeela dagen och ja åker ju söndag morgon så dags o packaa vettni.


i love it. Kyckling med grönsaker i sweet sour sås & ris såklart.

whoawawiua!

sooooooool. glad.


Men ja har lite problem vet ni. Jag har tappat bort mitt bokningsnr för gotlandsfärjan på söndag! haha. klumpigt, så nu sitter jag i telefonkö! LÅÅÅÅÅÅÅNGTRÅKIGT. Just nu har jag plats 17 i kön, de har gått ner 4 iallafall..

f r e a k y friday

Usch, fy, blä, äckel, fan..
jag hatar regn.. & jag hatar ÅSKA. What is this? det kommer va sånt här väder i början av nästa vecka på gotland också.

Jaja, vad gör jag idag då? Hmm.. jag blev på dåligt humör och fick ont i huvudet av de här vädret, så jag ska nog ligga inne, kolla några avsnitt av grey´s anathomy, göra en smoothie med vaniljglass, juice, jordgubbar, banan & blåbär.
Och bara vänta på min älskade som kommer hit senare ikväll. Jag ska bara myyyysa med honom för sen ses vi inte på mer än en vecka.


Time for breakfast !.. & godmorgon förresten. inte för att ja försöker inbilla er att den är god, men whatever.


rain.gif kiss in rain image by torealistic2
regn kan vara romantiskt också.. om man ska vara possitiv

M i l k s h a k e

Jajamen. Jag glömde att lägga ut igår, när ja kom på väääärldens godaste milkshake/smoothie. typ bådeoch?
Men men, såhär gör man.. Nu ska jag åka och äta middag med min syster inne i stan., ha en bra kväll !



Resultat 

muuuums

Möllebadet.

Hallooo. Nu är ja hemma igen, de var faktigst jätte mysiigt där borta. Man måste ju ta vara på solen, den kommer ju försvinna snart ett par veckor läste ja i tidningen. men men, här kommer lite bilder.


 
 





puss

Finally

Äntligen kan jag åka och bada. Ja tror det blir Möllebadet, även om ja gärna hade åkt till årsta havsbad.. men men.
Just nu sitter jag i victors säng ENSAM..och har precis vaknat, men ja ska snart åka hem och där kommer malin o hämtar mej vid klockan 10, så vi har ´hela dagen.Jag är lite glad iallafall för det här är älsklingens sista jobbvecka.
Hihih, ha en härlig dag tjejer&killar så hörs vi lite senare



solglasögon, bikini, bok! and im away.

Svar på era frågor

Vad har du för hårfärg på riktigt?
Jaa, jag är brunett :) ganska mörkbrunt.

Hur träffades du och din pojkvän?
Ähm, vi gick i samma skola i högstadiet. Vi började som vänner men träffades allt mer och mer tills att de växte fram känslor.

 Vad använder du för redigieringsprogram?
Jag använder Photoshop cs3.. endast

Vad har du för systemkamera?
Jag har Olympus e420

Hur har du fått den hårfärg du har nu, den är typ guld?
Ja du.. Jag har använt mej utav solen, blondspray och slingat ljust ett par gånger. Färgen jag har nu har växt fram under ett drygt år. Mitt hår i sig har en lätt röd ton, vilket gör att när ja färgar håret blondt blir det mera guld/"orange".

Hur mycket shoppar du på en månad?

Nu när jag skaffat jobb kan ja ju shoppa ett par tusenlappar, men innan dess höll jag mej med studiebidraget.. samt fick jag nån slant av mami&papi till kläder och annat kul.

Vilket gymnasium går du i?
Jag går i Sjödalsgymnasiet i huddinge. smek08A

Varför umgås du inte med Isabella längre?
Oj oj.. det är en lång historia, men i stora drag är det för att vi skiljdes till olika gymnasium långt ifrån varandra.

Vad hade du för poäng när du gick ut nian?

Ja, jag hade 250 p. tror jag. Helt okej enligt mej.

Är du nöjd med ditt utseende?
Självklart finns det alltid saker man önskar man kunde ändra på. Men jag kan erkänna att ja inte har något att gråta över direkt haha. Nej, ärligt. Jag är nöjd i stora drag :) de borde alla vara tycker jag. alla e oolika, ingen är perfekt.

När ska du till gotland, vart ska du bo?

Jag ska dit nu på söndag och stanna en vecka bara. Vi har hyrt ett hus i Visby, innanför murarna.

Trivs du med små bröst?
haha. annorlunda fråga men, jaa .. klart jag gör det. strl har ingen betydelse.

Hur länge har du och victor varit tillsammans?

Victor är faktigst mitt ex. Vi var tillsammans ett halvår ungefär, gjorde slut & nu blev vi tillsammans igen den 14 Juni. så de kan ni ju räkna ut hur många dagar det är ;)

Hur många besökare har du om dan ungefär?
Det varierar väldigt.. Men runtomkring 100 stycken kanske.

Har du nånsin provat droger?
Nej, aboslut inte. tänker aldrig göra

Hur hinner du med att blogga ex. 3 ggr om dan om du gör massa annat?

Jaa, jag brukar planera mina inlägg i förväg så det går fort när man väl sitter där. Men jag tar de som de kommer, ett inlägg när ja vaknar.. ett på dan så fort jag få tillgång till en dator! Sen minst ett på kvällen när ja ska sova precis. Ibland blir de fler, ibland mindre.

Hur många seriösa förhållanden har du haft? Hur gammal är victor?
Jag har haft 2 seriösa, några andra halvt.. Victor är 16

Berätta lite om din pojkvän?
Jaha ja,. Victor är 16 år gammal, bor i huddinge väldigt nära mej. Han ska gå bygg som linje på gymnasiet. Nämnde jag att han är 93a?:) en sån söt  en.. Hans personlighet är jag nog ensam om att älska, Han är speciell, men det märker man inte förens man verkligen känner honom. Han charmar mej med vad han än gör, säger eller skriver. Jag älskar honom, mycket mer än så kan ja inte berätta.

Vad går du för linje i skolan?
Jag går Smek. Vilket betyder SamhälleEkonomi.

Hur får du streck runt bloggen?
Det är svårt att förklara bara såhär men skicka ett mail så ska ja försöka beskriva så gott det går.. [email protected]

Har du nånsin gjort något du ångrat otroligt.. eller har du varit nära på att göra det?
Jag har gjort en sak som ja ångra.. men det är personligt. Jag har också varit nära på att byta klass i års.7. Hade jag gjort det så hade ja aldrig träffat världens bästa vänner, Viktoria, Karin, Lina &Nathalie och de hade nog förändrat mitt liv.

Hur lång tid tar du på dej innan du ska till skolan på morgonen?
Jaa det är olika. Men ja går upp en timme innan jag ska gå hemifrån oftast. Sminket går på 5 min, men de beror ju på om ja ska duscha på morgonen. Men vill ja ha lite sovmorgon så duschar ja innan ja somnar.

Vad har du för smink?
Jag använder bara mascara, knappt det nu. Men på vintern brukar ja ha ett tunt lager utav Make Up stores foundation, mascara och eyeliner.. läppglans på det också. Men somsagt, på sommarn. Nada!

Har du gått i Hörningsnäs?

Ja. 6års till 6an.

När förlora du din oskuld?
en aning personligt, men aja. Det var 2 år sedan.

Vad går du för linje, gillar du din klass?
Som sagt, SamhälleEkonomi. Min klass? ja absolut. Den är chill, och jag har alla min 6 bästa vänner i samma klass, så ja kan inte klaga. absolut inte


Tack för alla frågor, hoppas ni fick dom svar ni ville ha. Godnatt

F A L S K T.. nästan.

de skulle vara soligt för en och en halv timme sen! Väderprognosen är falsk. Nu blir klockan så mycket så nu hinner jag inte åka o bada. Men men, victor kommer väll hit snart o solar lite här & efter de blir de "middag" i stan med karin, nathalie och Simon

Tonight im wearing this !

Right now.. Bikini

massa pussar från mej.

titta..

.. vad jag hittade på http://vaderkanalen.se



Vi kanske åker i allafall då (a)

första i sjunde tvåtusennio

Hej på er. eller godmorgon mena ja såklart.
Blev ni lika förvånade som jag när ni titta ut på himlen idag, FÖRSTA juli.. MOLN, usch va trist. Ja ja, världen kommer ju torka om solen håller sig framme heeeela sommarn. nu låtsas jag se både nackdelar och possitiva saker med händelsen, som victor säger.
Idag hade jag tänkt åka iväg med Malin, Min farmor och mina 2 kusiner och badat.. meeen som det ser ut nu får ja nog ligga hemma och läsa min bok! under täcket. Trååk.
Föresten, va kul att så många frågat saker till mej i mitt ilägg därunder, de trodde ja inte :) . kika in i bloggen senare idag mot kvällen så ska ja skriva alla svar i ett nytt inlägg.

Jaha. En liten hälsning till min pojkvän först innan frukost. DU MÅSTE SLUTA JOBBA NU! JAG ÄR ENSAM! dum kille. (a) sådär ja, hoppas du tar åt dej nu victor.. du vet att ja älskar dej ändå.


inte idag.. :/

RSS 2.0